محسن جهانشاهی روز شنبه در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا در اهواز با اشاره به اینکه دانشگاه فنی و حرفهای با یک هزار عضو هیات علمی و ۲۰۰ هزار دانشجو نقش محوری و اصلی در تامین نیاز بازار به کارهای فنی دارد افزود:وظیفه اصلی این دانشگاه تربیت تکنسین فنی و مهندس ماهر است به همین دلیل راه اندازی تحصیلات تکمیلی در اولویت کاری ما نیست.
وی با بیان اینکه ۶۵ تا ۷۵ درصد دروس این دانشگاه عملی و ۳۵ درصد تئوری است در حالی که در دانشگاههای کشور این درصدها عکس است گفت: رشتههای فنی و حرفهای این دانشگاه به دلیل بازار کار و درآمد مناسب، برای دانشجویان جذابیت بالایی دارد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفهای کشور ادامه داد: این دانشگاه به عنوان بزرگترین دانشگاه جامع مهارتی دولتی کشور، ۱۸۰ آموزشکده و دانشکده دارد و سالانه ۷۰ تا ۸۰ هزار دانشجوی جدید از طریق آزمون سراسری جذب میکند.
راهاندازی آزمایشگاههای مجازی در دانشگاه
جهانشاهی از راهاندازی آزمایشگاههای مجازی در آموزشکده و دانشکدههای این دانشگاه به دلیل خطر ناشی از کرونا خبر داد.
وی گفت:به منظور ارتقای سطح علمی دانشجویان ، ۳۳ آزمایشگاه مجازی در دانشگاه فنی و حرفهای راه اندازی شده است ولی کلاس ها و دروس عملی در حال بازگشایی هستند.
پذیرش دانشجو براساس آمایش سرزمینی و علمی است
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفهای کشور گفت: پذیرش دانشجو در این دانشگاه منطبق بر آمایش سرزمینی و علمی و نیاز هر استان است.
جهانشاهی با اشاره به ظرفیت های صنعتی خوزستان به ویژه در صنایع فولاد ، نفت ، پتروشیمی ، گاز و دریانوردی بیان کرد: در دانشگاه فنی و حرفهای خوزستان ۳۳ کد رشته تحصیلی وجود دارد که بیشتر آنها با نیازهای فعلی خوزستان و بخشهای صنعت و خدمات همخوانی دارد.
به گفته وی هم اکنون رشته های مکانیک خودرو ، رایانه ، هوش مصنوعی ، برق صنعتی برای دانشجویان بیشترین جذابیت را دارد.
جهانشاهی در سفر به خوزستان از بخشهای مختلف این دانشگاه دیدن کرد.
به گزارش ایرنا دانشگاه فنی و حرفهای خوزستان با پنج آموزشکده و ۳۳ رشته فنی ، هفت هزار و ۲۰۰دانشجو دارد.
نظر شما