نظارت بر قیمت‌ها برای آرامش بازار عید نوروز در استان همدان تشدید می‌شود

همدان- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان بر حضور جدی و با برنامه‌ریزی دستگاه‌های متولی کنترل و نظارت قیمت‌ها تاکید کرد و گفت: رصد قیمت‌های به ویژه اقلام اساسی برای داشتن بازاری آرام و بدون چالش در عید نوروز تشدید می‌شود.

به گزارش ایرنا، «ظاهر پورمجاهد» شامگاه شنبه در ستاد تنظیم بازار استان همدان، اظهار داشت: برخی صنوف مانند قصابی‌ها و قنادی‌ها خودسرانه قیمت اجناس خود را افزایش داده‌اند که باید این نرخها اصلاح و شفاف شود.

وی ساماندهی قیمت‌های صنوف حساس را ضروری دانست و افزود: با توجه به در پیش بود عید نوروز و ماه رمضان، باید از حالا برای کنترل و پایش بازار به صورت جدی وارد شویم. 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان بر ساماندهی میادین میوه و تره بار و دام تاکید کرد و تاکید کرد: صدور فاکتور در این اماکن و داشتن پروانه کسب برای غرفه دارانی که در این مراکز مشغول کسب وکار هستند، بسیار ضروری است. 

او با ابراز گلایه از کشتارگاه‌های دام و طیور استان، خاطرنشان کرد: این اماکن از صدور و ارائه فاکتور فروش امتناع می‌کنند که از این پس نهادهای متولی و مسئول به تخلفات آنها رسیدگی بیشتری خواهند کرد. 

پورمجاهد تصریح کرد: با ورود اتحادیه تعاونی روستایی و شهرداری، غرفه‌هایی در نقاط مختلف شهر برای عرضه مستقیم میوه و تره بار دایر شد که اثربخشی خوبی در تعادل قیمت‌ها داشت که این موضوع باید مستمر و منظم ادامه یابد. 

وی از اتحادیه تعاون روستایی خواست که اقلام و محصولات را با حفظ تنوع و کیفیت به گونه‌ای تامین کند که در بازارچه‌های فوق، قیمتها ۳۰ تا ۴۰ درصد ارزانتر از بازار باشد تا اثرگذاری لازم را در اقتصاد مردم داشته باشد. 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان یادآوری کرد: طبق آمار ارائه شده توسط سازمان جهاد کشاورزی استان، در بهمن ماه افزون بر ۲ میلیون جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان انجام شده و بر  همین اساس برای تامین گوشت مرغ در روزهای پایانی سال مشکلی نخواهیم داشت. 

وفور اقلام اساسی در انبارهای استان 

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان همدان نیز از کافی بودن موجودی کالاهای اساسی ذخیره شده در استان خبر داد و افزود: سه هزار و  ۳۰ تن انواع برنج، ۱۵ هزار و  ۵۰۰ تن شکر، هزار و ۴۴۰ تن روغن و ۴۸ هزار تن گندم در انبارهای استان وجود دارد و از این نظر کمبودی وجود ندارد. 

«مسعود بکائی» خاطرنشان کرد: برنج تایلندی با قیمت کیلویی ۱۲ هزار و  ۵۰۰ تومان در حال توزیع در فروشگاه‌ها و واحدهای صنفی است و ۶۹۰ تن شکر نیز بین صنوف و زنبورداران استان توزیع می‌شود. 

به  گفته او گندم ذخیره شده در سیلوهای استان تا پایان فروردین کفاف نیاز استان را می دهد و پس از آن نیز از محصول تازه گندم خوزستان می‌توانیم نیاز استان را تامین کنیم. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha