محسن ضیایی، روز یکشنبه در گفتوگو با ایرنا افزود: میزان ذخیرهسازی کالاهای اساسی، بالاتر از نیاز سه ماهه استان است و هیچگونه نگرانی در این زمینه وجود ندارد.
وی تاکید کرد: برای ایام عید هم هیچ کمبودی در زمینه ذخیره این کالاها در استان وجود ندارد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی اصفهان تاکید کرد: ذخیره کالاهای استراتژیک، ارتباطی به بازار ندارد و در اختیار ماست که در زمان حاضر نیز بالاتر از نیاز سه ماهه، در استان ذخیرهسازی شده است.
وی اضافه کرد: اداره کل غله مُتولی نگهداری ذخایر اساسی برای مواقع بحرانی است که در اینگونه مواقع، دولت ورود پیدا میکند.
ضیایی خاطرنشان کرد: اداره کل غله و خدمات بازرگانی که تا چندی پیش تحت نظارت وزارت صمت قرار داشت در زمان حاضر جزو ادارههای زیر مجموعه وزارت جهاد کشاورزی است و تامین، نگهداری و توزیع کالاهای اساسی را بر عهده دارد.
وی بیان کرد: این اداره متولی ساماندهی، ذخیره و توزیع گندم، برنج، شکر و روغن است اما کار اصلی آن، بیشتر در زمینه گندم، آرد و نان نمود پیدا میکند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی اصفهان گفت: سرانه گندم در استان حدود هشت کیلو گرم است که بخشی از آن در صنف و صنعت و بخش دیگر در آرد و نان مصرف میشود.
وی اظهار داشت: این سرانه بر اساس میانگین کشوری است و به تبع آن نمیتوان سرانه ثابتی را در این زمینه در نظر گرفت.
به گزارش ایرنا، چهار هزار و ۸۰۰ واحد نانوایی ثبت شده و ۲۰ واحد کارخانه تولید آرد در استان اصفهان وجود دارد.
با اینکه ظرفیت تولید آرد کارخانههای استان اصفهان یک میلیون و ۲۰۰ هزار تُن است اما بطور میانگین، تنها با ۶۰ درصد از ظرفیت خود فعالیت میکنند.
نظر شما