علیرضا مهاجر روز یکشنبه در حاشیه بازدید از مجتمع کشت و صنعت کارون در شوشتر در شمال خوزستان در گفتوگو با خبرنگارایرنا افزود: توسعه کشت پاییزی چغندرقند در خوزستان به دلیل مصرف کم آب ، عملکرد بالا ، تناوب کشت و وجود خاک و آب مناسب اقتصادی است ضمن آنکه کشت قراردادی این محصول تا حدود زیادی خیال چغندرکاران را برای خرید راحت کرده است.
وی افزایش تولید شکر ازچغندرقند را یکی از راهبردهای اصلی وزارت جهاد کشاورزی بیان کرد و گفت: یکی از برنامه های اصلی وزارت جهاد کشاورزی تامین شکر مورد نیاز کشور از تولید داخلی چغندرقند و نیشکر است که خوزستان نقش نخست را در تامین این کالای اساسی دارد.
۲ منظوره کردن تولید شکر از چغندرقند و نیشکر در شرکت کشت و صنعت کارون
معاون وزیرجهادکشاورزی در امور زراعت از ۲ منظوره کردن تولید شکر از چغندرقند و نیشکر در شرکت کشت و صنعت کارون خبر داد.
مهاجر افزود: با کمک دولت و تصمیم بانک کشاورزی که سهامدار اصلی شرکت کشت و صنعت کارون است یکی واحدهای این شرکت برای تولید شکر از چغندرقند و نیشکر طراحی خواهد شد.
حمل کشت پاییزه چغندرقند در خوزستان از مزرعه تا کارخانه که تولید آن به یک میلیون تن رسیده یکی از دغدغههای اصلی چغندرکاران استان است.
نقش نخست خوزستان در تامین امنیت غذایی کشور
معاون وزیرجهادکشاورزی در امور زراعت گفت: استان خوزستان نقش نخست را در تامین امنیت غذایی کشور دارد.
مهاجر با اشاره به اینکه خوزستان در زمینه تولید گندم ، دانه روغنی کلزا ، ذرت ، نیشکر ، چغندرقند ، سبزی و صیفی ها در جایگاه نخست کشور است افزود: خوزستان ظرفیت گستردهای در تولید انواع محصولات زراعی و باغی دارد.
به گزارش ایرنا معاون وزیرجهادکشاورزی در امور زراعت در سفر به خوزستان از مزارع در حال برداشت نیشکر در شرکت کشت و صنعت کارون و چند طرح کشاورزی و آبیاری در شمال خوزستان دیدن کرد.
نظر شما