به گزارش ایرنا، افشین ملکی روز دوشنبه در سنندج در جمع خبرنگاران با اشاره به نقش و جایگاه تحقیقات دانشجویی در ارتقا آینده پژوهش در کشور، در خصوص فعالیتهای کمیته تحقیقات دانشجویی اظهار داشت: تاکنون ۳۳۵ طرح دانشجویی در شورای پژوهشی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه مصوب شده و تعداد ۲۰۶ مقاله نیز توسط دانشجویان عضو این کمیته به چاپ رسیده است.
وی از تاسیس و فعالیت ۱۰ مرکز تحقیقاتی در قالب پژوهشکده توسعه سلامت در این دانشگاه خبر داد و افزود: علاوه بر مراکز تحقیقاتی، واحدهای توسعه تحقیقات بالینی در بیمارستانهای کوثر، بعثت و توحید سنندج نیز فعال است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به تصویب ۶۰ طرح تحقیقاتی مرتبط با تحقیقات در زمینه COVID-۱۹ از زمان شیوع این بیماری اضافه کرد: در زمینه رتبه بندیهای بین المللی نیز، دانشگاه در حوزه پژوهش جزو رتبههای برتر کشور بوده و از جایگاه مناسبی در نظام های رتبه بندی علمی قرار دارد.
ملکی تعداد طرحهای تحقیقاتی مصوب شامل طرح های تحقیقاتی و پایاننامهها را حدود ۲ هزار طرح عنوان کرد و گفت: در حوزه فناوری نیز ۲۸ طرح فناورانه در شورای فناوری دانشگاه مصوب و ۱۴ محصول فناورانه نیز توسط شرکت های مستقر در مرکز رشد تولید شده است.
وی در حوزه انتشارات نیز از نشر ۵۰ کتاب تالیفی و کتب ترجمه مورد تایید شورای انتشارات دانشگاه خبر داد و اظهار داشت: تاسیس و توسعه مرکز رشد توسعه فناوری سلامت جهت حمایت از شرکتهای نوپا و دانشبنیان، راهاندازی مرکز جامع نوآوری سلامت جهت ایده پروری و کمک به تجاری سازی محصولات سلامت محور، اخذ مجوز آزمایشگاه جامع تحقیقاتی جهت خدمات دهی به محققان این دانشگاه و محققان سراسر کشور و راه اندازی طرح مطالعاتی کوهورت دهگلان به عنوان بخشی از مطالعه کشوری پرشین کوهورت از دیگر دستاوردهای این حوزه است.
سه هزار و ۲۸۰ دانشجو در ۴۳ رشته و هشت مقطع تحصیلی در پنج دانشکده دندانپزشکی، پزشکی، پرستاری و مامایی، بهداشت و پیراپزشکی در دانشگاه علوم پزشکی کردستان مشغول به تحصیل هستند.
نظر شما