سید جواد یحییزاده پنجشنبه به ایرنا افزود : تنها داروخانه شبانه روزی داخل این شهر نیز با توجه به افزایش مراجعات مردمی در روزهای اخیر به علت شیوع سویه امیکرون جوابگوی تامین نیاز دارویی مراجعان در طول ساعات شب نیست.
وی اظهار کرد :افزایش مراجعات مردمی در روزهای اخیر موجب تشکیل صفهای طولانی در مقابل تنها داروخانه شبانه روزی این شهر و در زمان تعطیل شدن سایر داروخانه های موجود شده است .
رئیس شورای سلامت و امنیت غذایی خلخال بیان کرد: برای حل بخشی از مشکل مردم در وضعیت بحرانی کرونا ساعات کاریچهار داروخانه از مجموع ۹ داروخانه موجود شهر خلخال به ساعت ۲۲/۳۰ شب تغیبیر یافته است.
او اظهار کرد: دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی،درمانی خلخال برای حل مشکل کمبود داروخانه شبانه روزی در این شهر باید نسبت به ساماندهی داروخانه شبانهروزی داخل بیمارستان امام (ره) خلخال که موجبات نارضایتی مردم را فراهم کرده اقدام کند .
وی با اشاره به واگذاری مجوز ۲ داروخانه خلخال به افراد غیر متخصصی و فاقد مدرک داروسازی افزود: انتظار از مسئولان مدیریت غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی این شهرستان اقدام لازم برای لغو قرارداد فروش و واگذاری مجوز فعالیت این داروخانهها است.
یحییزاده گفت:هم اکون یکی از این داروخانههای در شرف واگذاری، از ۱۵ روز پیش تعطیل شده و دارخانه دیگر نیز به علت انبار گردانی از خرید داروی جدید خودداری کرده و همین امر موجب خارج شدن آنها از چرخه فعالیت تامین داروی مردم در شرایط حاد کرونایی در خلخال شده است.
وی با اشاره به کمبود سرم در داروخانه شبانه روزی داخل بیمارستان و مرکز شهر خلخال اظهار کرد: علت این امر کوتاهی متصدیان در خرید به موقع سرم بوده است.
او اظهار کرد: برای حل مشکل کمبود سرم در خلخال مدیریت غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی این شهرستان اقدام به تامین سرم بیمارستان از محل سرم ذخیره دارویی انبار خود کرده و در کنار آن ۱۲ هزار سرم خریداری کرده که تا ابتدای هفته آینده در اختیار داروخانههای این شهر قرار میگیرد.
سرپرست فرمانداری خلخال گفت: به علت نداشتن قرارداد داروخانه بیمارستان با بیمه دی و طرف قرارداد بیمهای با جامعه ایثارگران هماکنون ایثارگران این شهرستان در زمان تهیه دارو از داروخانه بیمارستان با مشکل جدی مواجه و بهای داروهای خود را به نرخ آزاد پرداخت میکنند.
نظر شما