هدف اقتصاد مقاومتی افزایش درآمد سرانه کشاورزان است

کرمانشاه - ایرنا - رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه یکی از اهداف مهم اقتصاد مقاومتی را افزایش درآمد سرانه کشاورزان اعلام کرد و گفت: در این راستا حمایت و پشتیبانی از رونق تولید با تسهیل موانع تولید محصولات از اهداف اصلی این سازمان در استان کرمانشاه است.

به گزارش ایرنا، «شهریار قاسمی» روز پنجشنبه در دیدار رییس مرکز گسترش اقتصاد مقاومتی استان کرمانشاه، افزود: در استان کرمانشاه در بخش کشاورزی بسترهای بسیار مناسبی برای رونق تولید و پشتیبانی از تولید محصولات کشاورزی وجود دارد.

قاسمی یکی از اهداف مهم سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه را حمایت از سرمایه گذاران و پشتیبانی از تولیدات بخش کشاورزی عنوان کرد و بیان داشت: در این راستا تمام تلاش خود را برای تسهیل امور به کار خواهیم بست تا موانع را از سر راه برداریم.

وی رویکرد اصلی اقتصاد مقاومتی را تلاش برای حل مشکلات اقتصادی کشور و در راستای افزایش توانمندی و صادرات محصولات مازاد دانست و افزود: در استان کرمانشاه برنامه مدونی جهت تقویت اقتصاد بخش کشاورزی و رونق تولید با هدف افزایش ثروت در بخش کشاورزی استان و ارتقاء درآمد سرانه کشاورزان تهیه شده‌ است.

تولید سالانه بیش از چهار میلیون محصولات کشاورزی در استان

به گزارش ایرنا؛ کشاورزی محور توسعه پایدار کرمانشاه و یکی از بخش‌های مهم این استان مرزی و چهارفصل است که با تولید بیش از چهار میلیون و ۵۷۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی علاوه بر تامین نیازهای غذایی داخل استان، بخش زیادی از نیازهای کشور را نیز تامین و تضمین می‌کند.

کرمانشاه استانی پهناور در غرب ایران با ۲۵ هزار کیلومتر مربع مساحت، یکی از استان‌های مهم از حیث کشاورزی و منابع طبیعی محسوب می‌شود به طوریکه ۷۰ درصد مساحت استان را عرصه‌های منابع طبیعی با بیش از ۵۲۷ هزار هکتار جنگل و یک میلیون و ۱۹۲ هزار هکتار مرتع تشکیل داده است.

همچنین بیش از ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی در استان کرمانشاه وجود دارد که سالانه چهار میلیون و ۵۷۵ هزار و ۸۱۴ تن انواع محصولات زراعی، باغی، دامی و شیلات و آبزیان در استان تولید می‌شود.

داشتن ۱۱ اقلیم آب و هوایی، بارش های ۲ برابری نسبت به میانگین کشوری، چهار فصل بودن و تولید بیش از ۹۸ درصد محصولات زراعی و باغی در استان از جمله ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بخش کشاورزی استان کرمانشاه است که از این ظرفیت برای رفع بیکاری و ایجاد اشتغال، افزایش درآمد کشاورزان و رونق اقتصادی استان استفاده کرد.

از مجموع جمعیت استان حدود ۱۲۵ هزار بهره‌بردار در بخش کشاورزی مشغول به فعالیت هستند.

استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۳۱ بخش، ۳۲ شهر، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۹۵ آبادی دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان سکونت می‌کنند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی می‌کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha