به گزارش ایرنا؛ مدیرکل کتابخانههای عمومی استان کرمانشاه در این نشست با اشاره به اینکه برای توسعه و ترویج فرهنگ کتابخوانی نیاز است با تمام سازمان ها و ادارات خصوصا دانشگاه ها تعامل و همکاری داشته باشیم، گفت: تفاهم نامه همکاری باعث از بین رفتن موازی کاری ها می شود و بسیاری از برنامه های ترویجی و فرهنگی زیرساختی را می توانیم با همکاری و توان بیشتری اجرایی کنیم.
«معصومه حسنی خونسار»، بیان داشت: در استان کرمانشاه تعداد ۸۹ باب کتابخانه عمومی نهادی داریم و ۱۸ باب کتابخانه عمومی مشارکتی با سازمانها و ادارات که بسیاری از این کتابخانه های مشارکتی در ادامه همین همکاری ها ایجاد شده است.
رئیس پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه هم با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای حمایت از طرحهای دانشبنیان و کسب و کار در جهاد دانشگاهی گفت: تاکنون از ۶۵۰ واحد فناور در این استان حمایت شده و اخذ مجوزها و استانداردسازی محصول توسط پارک علم و فناوری استان کرمانشاه انجام میشود.
«سیامک آزادی» افزود: توسعه و ترویج فرهنگ کتابخوانی یکی از موضوعات مهم هر جامعه ای است و ما با انعقاد تفاهم نامه همکاری و اجرای برنامه های مشارکتی می توانیم در حمایت و همراهی با کتابخانه های عمومی در جامعه برای تحقق این مهم تأثیر گذار باشیم.
رئیس پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه در ادامه گفت: حداقل ۱۱۰ واحد فناور و سایر اجزا شامل واحدهای طرح و توسعه صنایع بزرگ، شتاب دهندهها، مراکز نوآوری و انتقال فناوری دانشگاهها در مراکز رشد مستقر و برای نخستین بار فضایی توسط این پارک فراهم شده تا این بخشها در کنار یکدیگر قرار گیرند و پارک علم و فناوری بعد از جذب شرکتها و در مسیر تجاریسازی محصولات آنها به طور سیستماتیک به دنبال رایزنی برای حذف موانع پیش رو است.
آزادی در ادامه خاطرنشان کرد: امروز جامعه ما نیاز به توجه بیشتری در بخش توسعه فرهنگ مطالعه دارد و برای ترویج و توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی با تمام توان همراه و حامی کتابخانه های عمومی هستیم و این موضوع هدف اصلی ما است.
در پایان امضای تفاهم نامه همکاری سیامک آزادی رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه از بخش های مختلف کتابخانه عمومی امیرکبیر کرمانشاه بازدید کرد.
نظر شما