به گزارش ایرنا، پیمان اسکندری روز دوشنبه در جلسه قرارگاه امنیت غذایی که با حضور مدیران فروشگاه های زنجیرهای استان در سنندج تشکیل شد، اظهار داشت: با توجه به تصمیم هایی که گرفته شده بیشتر کالاها از طریق فروشگاههای زنجیرهای توزیع کالاهای اساسی توزیع می شوند.
وی با اشاره به اینکه سیاست گذار و ناظر توزیع کالای اساسی در استان سازمان جهاد کشاورزی است، اضافه کرد: از امروز تا ۲۰ فروردین در وضعیت آمادهباش هستیم تا بازاری آرام را برای مردم ایجاد کنیم.
رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان افزود: انتظار می رود فروشگاههای زنجیرهای موجود در استان از طریق شبکه مرکزی خود نسبت به جذب حداکثری کالاهای اساسی اقدام کنند.
اسکندری یادآور شد: علاوه بر ایام عید، ماه مبارک رمضان را هم در پیش داریم لذا نظارت بر کالاهای اساسی هم باید با دقت بیشتری انجام شود و بی شک با سودجویان و گرانفروشان بشدت برخورد خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه برای این ایام کالاهای اساسی از طریق فروشگاههای زنجیرهای توزیع میشود، گفت: از مالکان فروشگاههای زنجیرهای در کشور برای سرمایهگذاری در بخش تولید دعوت خواهیم کرد تا تولیدکننده کالاهای اساسی هم چون روغن و شکر را در استان داشته باشیم.
مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی کردستان هم در این جلسه اظهار داشت: در حال توزیع برنج تایلندی به قیمت هر کیسه یک میلیون و ۲۵۰ هزار ریال، برنج هندی هر کیسه ۱۰ کیلویی به قیمت ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار ریال هستیم.
شهریار حنیفی اضافه کرد: ۲۵۰ تن شکر، ۳۱۰ تن قند، ۳۶۰ تن مرغ منجمد و ۳۱۰ تن گوشت قرمز منجمد سهمیه استان است که در حال توزیع آنها هستیم.
۷۵ هزار و ۷۶۸ واحد صنفی دارای پروانه کسب در استان کردستان وجود دارد و از این تعداد بیش از ۳۰ هزار واحد در مرکز استان مستقر هستند که سه درصد از این واحدهای صنفی را فروشگاه های متوسط و زنجیره ای تشکیل داده است.
نظر شما