رییس اتاق بازرگانی استان قم در حاشیه افتتاح نمایشگاه بین المللی قم، اظهار داشت: کلنگ نمایشگاه بین المللی قم سال ۸۵ به دستور استاندار وقت به زمین زده شد و هم اکنون ۵۰ تشکل اقتصادی در احداث و بهره برداری از آن همکاری دارند.
ابوالفضل خاکی اضافه کرد: یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای بهره برداری کامل این نمایشگاه در ۷۵ هزار متر مربع پیش بینی شده بود که بدلیل نوسانات ارزی برای تکمیل فاز نخست این نمایشگاه در ۲۰ هزار متر مربع مبلغی بالغ بر یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است.
وی ادامه داد: با تکمیل نمایشگاه بین المللی قم در ۷۵ هزار متر مربع پیش بینی شده، این نمایشگاه می تواند در کنار نمایشگاه بین المللی تهران به یکی از مجهزترین و مدرن ترین محل نمایشگاهی کشور تبدیل شود.
رییس اتاق بازرگانی قم اضافه کرد: قم محور مواصلاتی نزدیک به ۲۰ استان کشور است و در این شرایط برپایی نمایشگاه بین المللی در کنار ایجاد زیرساخت های تفریحی، رفاهی و اقامتی در پیرامون آن می تواند در جذب گردشگر و رونق اقتصادی موثر باشد.
وی با بیان اینکه مشکل احداث راه دسترسی ایمن و استاندارد به نمایشگاه بین المللی قم در حال برطرف شده است، گفت: سال آینده برپایی ۵۶ نمایشگاه، در نمایشگاه بین المللی قم پیش بینی شده است.
نمایشگاه بین المللی قم در کیلومتر ۲ آزادراه قم-تهران واقع شده است.
بومی سازی صنایع راهبرد صنعت قم
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم نیز در این آیین با اشاره به نهضت ساخت داخل در صنایع قم، بیان کرد: بومی سازی صنایع تحریمی بعنوان راهبرد اصلی بسیاری از صنایع تولیدی استان قم در حال انجام است تا علاوه بر خنثی سازی تحریم از خروج ارز از کشور نیز جلوگیری شود.
محمود سیجانی ادامه داد: بدلیل فضای محدود نمایشگاه بین المللی قم در فاز نخست بسیاری از واحدهای تولیدی امکان حضور و عرضه محصولات در نمایشگاه را بدست نیاورند که با تکمیل فاز دوم این مشکل برطرف خواهد شد.
وی اظهار داشت: برپایی و بهره برداری از نمایشگاه بین المللی قم در معرفی محصولات بومی و بسترسازی جهت توسعه تجارت موثر است.
نظر شما