به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، دکتر افشین دلشاد اظهار داشت: واکسیناسیون کودکان ۵ سال به بالا از هفته گذشته در استان آغاز شده است و والدین برای تزریق واکسن فرزندان خود اقدام کنند.
وی عنوان کرد: واکسنهای مورد تأیید برای گروه سنی کودکان ۵ سال به بالا، پاستوکووک و سینوفارم بوده و میزان تزریق و فاصله بین دو نوبت، مشابه گروههای سنی بالاتر است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تصریح کرد: خوشبختانه هماکنون انواع واکسنها را در اختیار داریم، بنابراین افراد منتظر واکسن خاصی نباشند و حتما برای دریافت دزهای عقبافتاده و دز سوم به مراکز تزریق واکسن مراجعه کنند.
وی افزود: بیش از ۱۰۰ مرکز تجمیعی و پایگاه واکسیناسیون تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان فعال است که در سطح تمام شهرستانهای استان آماده ارائه خدمات واکسیناسیون به مردم هستند.
دکتر دلشاد با اشاره به سهم بالای واکسننزدهها در بین افراد بستری و مبتلای شدید به کرونا، اظهار داشت: عدم توجه به پروتکلهای بهداشتی، عادیانگاری و سادهانگاری نسبت به سویه امکیرون باعث شیوع گسترده این بیماری شده است.
وی با تأکید بر اینکه واکسیناسیون کودکان باید جدی گرفته شود، گفت: در حال حاضر و در شرایطی که اُمیکرون در کشور و به تبع در استان، تهاجم و وسعت پیدا کرده است، برای افزایش ایمنی در برابر این بیماری، مردم نسبت به تکمیل واکسیناسیون خود و کودکانشان اقدام کنند.
تاکنون حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار دُز واکسن کرونا در این استان تزریق شده است و ۹۵ درصد جمعیت هدف دُز اول واکسیناسیون، ۸۵ درصد جمعیت هدف دُز دوم و ۵۰ درصد نیز دُز سوم واکسیناسیون کرونا را دریافت کرده اند.
براساس آخرین فهرست رنگبندی کرونایی شهرها که از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام شد، هشت شهرستان بجنورد، شیروان، فاروج، اسفراین، گرمه، جاجرم، مانه و سملقان و رازوجرگلان در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند.
نظر شما