به گزارش خبرنگار حوزه دولت ایرنا از پایگاه اطلاعرسانی وزارت کشور، سید مجید میراحمدی روز چهارشنبه در نشست کارگروه مرزی که با حضور نمایندگان دستگاهها در محل وزارت کشور برگزار شد؛ افزود: ۱۶ استان مرزی داریم که توجه به ظرفیتهای آنها در حوزههای مختلف اقتصادی، گردشگری و تجاری میتواند سهم اثرگذاری در توسعه استانهای کشور داشته باشد.
معاون امنیتی وزیر کشور با تاکید بر ضرورت مدیریت یکپارچه در حوزه مرزها ادامه داد: برخی مواقع در موضوع مدیریت مرزها ناهماهنگی یا تداخل عملکردی برخی از دستگاهها را شاهد هستیم که بایستی با ایجاد وحدت رویه، خدماترسانی را ارتقا دهیم.
میراحمدی تصریح کرد: برای تقویت ارتباط و تعامل هوشمند میان دستگاهها لازم است "فرماندهی واحد" شکل گیرد تا سرعت کار و پاسخگویی تقویت شود.
وی به رویکرد تفویض اختیار به استانداران در دولت مردمی آیتالله سید ابراهیم رییسی هم اشاره کرد و گفت: بر اساس این رویکرد در استانهای مرزی کشور منطقی است، استاندار محور فعالیت و تصمیمات باشد و سایر دستگاهها در هماهنگی با استاندار عمل کنند.
معاون امنیتی و انتظامی همچنین با اشاره به سفر اخیر احمد وحیدی وزیر کشور به پاکستان ادامه داد: این سفر با هدف تقویت مناسبات تجاری و فعال شدن پایانههای مرزی دو کشور صورت گرفت و تاکید شد که ظرفیتهای پایانه مرزی "پیشین" در استان سیستان و بلوچستان برای استفاده مرزنشینان ارتقا یابد.
یکپارچهسازی هوشمند پایانههای مرزی دیگر دستور کار نشست امروز بود که میراحمدی اظهار کرد: با هدف ارتباط عمیق و همه جانبه میان دستگاههای فعال در حوزه پایانههای مرزی، طرح یکپارچهسازی هوشمند پایانههای مرزی به صورت آزمایشی در یکی از مرزهای کشور اجرایی میشود و در صورت موفقیت و داشتن نتیجه مناسب در کل مرزهای کشور استفاده خواهد شد.
وی اضافه کرد: با طرح یکپارچهسازی هوشمند پایانههای مرزی، اشتراکگذاری اطلاعات و تبادل تجربیات میان دستگاهها انجام میشود و این امر به تسریع در ارائه خدمات و جلوگیری از هدر رفت زمان کمک میکند.
معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور به ضرورت فعال شدن مرز خسروی هم اشاره کرد و عنوان کرد: باید برای کاستن از حجم مسافران در مرز مهران، در گفت و گو با طرف عراقی، این مرز را فعال کنیم که میتواند در ایام اربعین هم مورد بهرهبرداری قرار گیرد.
نظر شما