جشنواره‌های امام رضا (ع) نقش برجسته‌ای در ترویج فرهنگ رضوی دارد

بوشهر- ایرنا- مدیرعامل بنیاد بین‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا (ع) گفت: برگزاری جشنواره‌های مختلف فرهنگی، هنری و ادبی نقش برجسته‌ای در اشاعه و ترویج فرهنگ رضوی دارند.

به گزارش ایرنا، محمودرضا برازش روز شنبه در جریان بازدید از مراکز فرهنگی و تاریخی دشتی استان بوشهر در جمع خبرنگاران بیان کرد: با حمایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برنامه‌های متعدد و متنوعی در ارتباط با اهل‌بیت در کشور برگزار می‌شود که می‌توان به اجرای دو هفته قبل جشنواره شعر رضوی به زبان عربی در خوزستان اشاره کرد. 

وی اظهار کرد: جشنواره تئاتر رضوی در تبریز، همایش علمی رضوی در کرمانشاه، شعر رضوی به زبان فارسی در کرمان، مناظرات رضوی در اردبیل و فیلم رضوی در کردستان برنامه‌های چند روز آینده بنیاد بین‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا (ع) و ادارات استانی است. 

برازش افزود: علاوه بر جشنواره‌های مختلفی که با حمایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود برنامه‌های مختلف دیگری نیز تدارک دیده شده که هم‌اکنون در دست تولید هستند.

وی بیان کرد: مجموعه بنیاد امام رضا (ع) آماده است برنامه‌ها و فعالیت‌هایی که از سوی ادارات استانی و شهرستانی برنامه‌ریزی شده است را در حوزه‌های مختلف فرهنگی و هنری از شعر، خطاطی، داستان‌نویسی‌، فیلم‌نامه‌نویسی‌، تئاتر و دیگر بخش‌ها حمایت کند. 

برازش با بیان اینکه جشنواره‌های رضوی نقش برجسته‌ای در راستای اشاعه و ترویج فرهنگ رضوی دارند، ادامه داد: فرهنگ و هنر حوزه مهم جامعه هستند و باید برای تاثیرگذاری یک موضوع به این مقوله پرداخته شود. 

وی از همه مسئولان و نهادهای دولتی و غیردولتی در برگزاری جشنواره خاطره و سفرنامه نویسی رضوی در روستای "درازی" دشتی قدردانی کرد و ادامه داد: بطور قطع همکاری صمیمانه و خودجوشی صورت گرفته تا چنین برنامه وزینی در روستایی با قدمت طولانی فرهنگی اجرا شود. 

مدیرعامل بنیاد بین‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا (ع) ضمن تشکر از برگزاری برنامه‌های متنوع در آیین اختتامیه نهمین جشنواره ملی خاطره‌نویسی‌ و سفرنامه‌نویسی رضوی، بیان کرد: این برنامه‌ها  گامی در راستای ترویج فرهنگ رضوی است.

مشاور معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز جریان بازدید از آثار فرهنگی، تاریخی و گردشگری دشتی گفت: آثار ملی تاریخی و فرهنگی میراث گرانبها و ارزشمندی هستند که باید با نگاه ویژه در حفظ آنها تلاش مضاعف کرد. 

علیرضا اسماعیلی با بیان اینکه کلوت‌های مند دشتی بی‌نظیر است، اظهار کرد: این آثار ملی از زیباترین جاذبه‌های گردشگری طبیعی در سطح ملی است که می‌تواند میزبان گردشگران و توریست‌های بسیاری باشد. 

وی افزود: شهرستان دشتی یکی از مناطق خاص در کشور است که خاستگاه بسیاری از اولین‌ها و بهترین‌ها است. 

حمید زارعی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دشتی و فعال حوزه اجتماعی و گردشگری در این بازدید توضیحاتی در ارتباط با کلوت‌ها و دودکش‌های این شهرستان بیان کرد. 

وی افزود: کلوت‌های مند شهرستان دشتی میان روستاهای "درازی" و "چاوشی" واقع شده که با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و پس از پژوهش‌ها و کارشناسی‌های انجام شده با موافقت کمیته‌ ملی ثبت آثار سال گذشته به ثبت ملی درآمد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha