به گزارش ایرنا، ضرغام پرنیان روز شنبه در نشست خبری دومین پویش ملی درخت یاری که از امروز آغاز به کار کرد، با اشاره به اینکه وظیفه ذاتی گروه های جهادی خیررسانی به مردم مستضعف است، گفت: برای رسیدن به این هدف رویکرد جدیدی را در حوزه مطالبه گری پیش می بریم.
وی با اشاره به اینکه این مجمع در حدود ۳ سال در ۵۰۰ شهرستان کشور با همه اصناف جهادگر برای رسیدن به دو هدف سیاستگذاری و مطالبه گری درون سازمانی و برون سازمانی انتخابات برگزار کرده است، تصریح کرد: در حال حاضر مجمع جهادگران یک شبکه عظیم جهادی و نماینده کل کشور برای کمک رسانی به مناطق محروم است.
پرنیان ادامه داد: ما ۳۲ مجمع داریم و حاصل آن مجمع عالی جهادگران کشور است که در حوزه مختلف پیگیر سیاست گذاری است.
رییس مجمع عالی جهادگران کشور با اشاره به اینکه پویش درختیاری را به سمت خانوارهای مستضعفی که زمین و آب دارند حرکت داده ایم، گفت: باید نگاهمان را به این سمت ببریم که خانوارهای ضعیف را توانمند کنیم و درختان مثمری بکاریم که برایشان درآمدزایی داشته باشد.
وی تاکیدکرد: این نوع درختکاری هم خانواده های ضعیف را توانمند و هم به تقویت محیط زیست کمک می کند.
پرنیان با اشاره به اینکه ۵۰۰ گروه جهادی در اقلیمهای مختلف برای کمک به این پویش پای کار آمدند و اعلام آمادگی قطعی کردند، گفت: البته دستگاه های مسئول این حوزه نیز طبق فرمایش رهبری برای انجام وظایفشان با ما همراهی میکنند و پشتیبان ما هستند.
وی با تاکید بر اینکه درختکاری و درختیاری یکی از دغدغه های اصلی مقام معظم رهبری است، افزود: همه دستگاهها باید در این زمینه احساس تکلیف کنند.
رییس مجمع عالی جهادگران کشور یادآور شد، گروه های جهادی در استان ها و مناطق مختلف کشور با شناسایی خانواده هایی که امکان همکاری با این پویش را دارند همراه ما هستند.
نقش درختکاری در کسب و کار و هوای پاک
همچنین مصطفی یخچالی مسئول مرکز حرکت های مردمی و جهادی بنیاد علوی در نشست خبری دومین پویش ملی درختیاری که پیش از ظهر امروز برگزار شد، با بیان اینکه این پویش مردمی است و مجموعه علوی به عنوان بزرگترین حامی در راستای ماموریت های محوله اش، همراه گروههای جهادی و مردمی شد، گفت: در واقع ما به عنوان تسهیلگر و حامی عمل کردیم.
وی با بیان اینکه یکی از وظایف این مرکز حمایت از مجموعه های محیط زیستی و فعال کشاورزی است، افزود: ما از فعالان عرصه های مختلف حمایت می کنیم و یکی از خدمات ماندگار که بعدها ثمراتش را مردم می ببینند و در بوم منطقه و کسب درآمد و هوای پاک تاثیر خواهد داشت همین پویش درختیاری خواهد بود.
یخچالی با تاکید بر اینکه رویکرد ما توانمندسازی است، گفت: یکی از راه هایی که در روستاها مردم می توانند از طریق آن امرار معاش کنند، درختکاری است.
وی اضافه کرد: در بیانیه گام دوم انقلاب که از سوی مقام معظم رهبری مطرح شده است، نقش حلقه های میانی تعیین شده که گروههای جهادی و مردمی از جمله این گروه ها هستند.
نظر شما