حمیدرضا اسماعیلی شنبه در اولین جلسه شورای اداری این سازمان، ضمن اشاره به چشم انداز جدید این سازمان برای افزایش سرمایه گذاری در شیراز گفت: تقویت نگاه کارشناسی با محوریت حفظ حرمت سرمایهگذار و توسعه اقتصادی شهر شیراز، گام اول برای حرکت جدی سازمان خواهد بود.
اسماعیلی با بیان این مطلب که تصویب ۱۵هزار میلیارد تومان بودجه سال ۱۴۰۱ شهرداری شیراز به معنای این است که سازمان سرمایهگذاری باید تقویت شود و با جدیت بیشتری کار کند، اظهار داشت: در جهان امروز که سرعت در همه ابعاد زندگی اصل اساسی است، تسریع در انجام امور و پاسخگویی به سرمایهگذار، مهمترین عامل افزایش جذب سرمایهگذاری است.
وی افزود: در شرایطی که اداره کلانشهرها با صدور پروانه ساختمانی و عوارض امکانپذیر نیست، سازمان سرمایهگذاری به عنوان قلب مجموعه شهرداری وظیفه تقویت دیگر حوزهها را بر عهده دارد؛ از این رو با تعریف پیوست سرمایه گذاری برای پروژههای عمرانی بستر را برای توسعه اقتصادی و تقویت اقتصاد فرهنگ در شهر شیراز فراهم خواهیم کرد.
اسماعیلی تأکیدکرد: شهرداری نباید خود را قیم مردم بداند؛ به دنبال این نگاه، سازمان سرمایهگذاری نیز باید خود را شریک سرمایهگذار بداند و در طی مسیر سرمایهگذاری گام به گام با او همراه باشد.
ایجاد پنجره واحد، راهاندازی میز مشترک سرمایهگذاری، اجرای نظام پیشنهاد مؤثر و کارساز در حوزه سرمایهگذاری، تعامل کارامد با سایر دستگاههای اجرایی و خدمات رسان، هماندیشی با سرمایهگذاران و استفاده از تجربیات آنها و برنامهریزی برای آغاز جذب سرمایهگذاری خارجی، تعریف بستههای جذاب و سودآور متناسب با ظرفیتهای شهر شیراز و داشتههای شهرداری، ورود به سرمایهگذاری در حوزه فناوریهای نوین و... از رویکردهای جدید این سازمان عنوان شد.
پیش از این، نشست برون رفت از چالشها و توسعه سرمایه گذاری در شهر شیراز با حضور برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی، رییس و اعضای شورای اسلامی شهر، شهردار شیراز، مدیران شهری و فعالان حوزه اقتصاد و سرمایه گذاری برگزار و طی آن بر ایجاد پنجره واحد برای رفع موانع جذب سرمایه تاکید شده بود.
مهدی طاهری رییس شورای اسلامی شهر شیراز در این نشست گفته بود: تشکیل این پنجره واحد مربوط به چارچوب اصلی سرمایه گذاری است که باید دو طرف در قرار داد سرمایه گذاری به فهم مشترک برسند.
جعفر قادری نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست اظهار داشت: باید سرمایه گذار را از کسی که متقاضی دریافت مجوز یک طبقه ساختمانی تا پروژه های کلان است در نظر بگیریم، اما باید ساختاری ویژه برای سرمایه گذاران کلان در نظر بگیریم تا شاهد معطلی و کندی در دریافت مجوزها و خروج سرمایه گذار نباشیم.
بابک دایی مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان فارس نیز در ادامه این نشست با بیان اینکه تحقق رشد هشت درصدی اقتصادی نیازمند سرمایه گذاری است، گفت: ایجاد پنجره واحد همان فرش قرمز سرمایه گذاران است و باید همگی برای ایجاد آن تلاش کنیم و پنجره واحد اولین گام برای جذب سرمایه گذاران است.
وی افزود: تمام دستگاه های اجرایی دارای سامانه شده اند اما هیچ کدام از این سامانه ها نمی توانند تبادل اطلاعات با یکدیگر داشته باشند و جزیره ای عمل می کنند.
دایی با اشاره به اینکه باید به شیوه الکترونیکی پنجره واحد را ایجاد کنیم، گفت: این پنجره واحد باید در سطح ملی ایجاد شود.همچنین در حال تهیه اطلس سرمایه گذاری هستیم تا جهت سرمایه گذاری مشخص شود.
نظر شما