به گزارش ایرنا؛ «بهمن امیریمقدم» روز شنبه در حاشیه جلسه ستاد ملی کرونا که با حضور رئیس جمهور و به صورت ارتباط تصویری برگزار شد برگزار شد، اظهار داشت: خوشبختانه استان کرمانشاه در مواجهه با پیک ششم کرونا به لحاظ مشارکت خوب مردم و تلاش پرستاران فداکار و پزشکان ایثارگر و کادر بهداشت و درمان از وضعیت بهتری برخوردار است و باید این همراهی و تلاش شبانه روزی برای بهبود کامل وضعیت فعلی و عبور از پیک تداوم یابد.
وی ضمن تقدیر از اقدامات صورت گرفته برای مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی بر لزوم گسترش فعالیت ها برای افزایش واکسیناسیون و به ویژه تزریق نوبت سوم تأکید کرد و گفت: انجام اقدامات پیشگیرانه برای مدیریت این بیماری و حفظ سلامت مردم ضروری است و دانشگاه باید با همکاری سایر نهادهای متولی در این زمینه بسیار فعالانه کار کند.
واکسیناسیون مهمترین راهکار جلوگیری از ابتلا به کرونا
استاندار کرمانشاه انجام واکسیناسیون کامل را راهکاری برای جلوگیری از شیوع پیک های بعدی کرونا در استان دانست و اظهار داشت: مراکز علمی دانشگاه علوم پزشکی باید به اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از پیک های بعدی توجه ویژه داشته باشند؛ زیرا اگر بتوانیم این اقدامات را در دستور کار خود قرار دهیم بدون تردید با جامعه ای سالم و دارای ایمنی لازم در برابر بیماری روبرو خواهیم بود.
وی با تاکید بر انجام اقدامات لازم در استان برای کمک به شرایط بهتر در مواجهه با پیک ششم کرونا، تصریح کرد: اطلاع رسانی در سطح جامعه و ملزم کردن دستگاههای اجرایی و همچنین صنوف برای رعایت بیشتر شیوه نامه های بهداشتی بسیار مهم و تاثیرگذار است و برای اینکه بیماری بیشتر در جامعه کنترل شود لازم است که مراقبت ها افزایش پیدا کند.
استاندار کرمانشاه از دانشگاه علوم پزشکی استان خواست که مراقبت های بهداشتی را افزایش دهد و نظارت بیشتری برای ترزیق واکسن و ایجاد وضعیت پویاتر در مراکز واکسیناسیون داشته باشد.
امیری مقدم در ادامه توجه به رعایت فاصله گذاری اجتماعی را یکی عوامل مهم برای کنترل بیماری کرونا عنوان کرد و گفت: این مهم باید یکی از خواسته های دانشگاه علوم پزشکی باشد و اطلاع رسانی بیشتر در این زمینه الزامی است.
وی استفاده از ماسک و توزیع اقلام بهداشتی در مناطق محروم را مورد تاکید قرار داد و بیان داشت: دانشگاه علوم پزشکی با کمک خیرین می تواند به توزیع ماسک در مناطق محروم کمک کند زیرا این موضوع برای کنترل کرونا بسیار موثر خواهد بود.
استاندار کرمانشاه بیان داشت: همه صنوف در استان باید ملزم به رعایت شیوه نامه های بهداشتی باشند و اگر موردی پیدا می شود که کم توجه است حتماً به آن باید تذکرات لازم داده شود.
استاندار کرمانشاه همچنین با اشاره به تحولات صورت گرفته در مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی گفت: این تغییر و تحولات باید منجر به ارائه خدمات بیشتر و گسترده تر در جامعه شود و مردم احساس کنند که با تغییر و تحول گرفته شرایط با گذشته فرق کرده و خدمات نیز بهتر شده است.
کرونا پنج خانواده دیگر کرمانشاهی را داغدار کرد
رییس کمیته اطلاعرسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز با اشاره به اینکه در شبانهروز گذشته پنج نفر دیگر براثر ابتلای قطعی به کووید ۱۹ فوت کردند، گفت: مجموع جانباختگان استان از ابتدای شیوع کرونا تاکنون به سه هزار و ۲۰ نفر رسیده است.
«مهدی محمدی» افزود: ۱۸۸ نفر شامل ۷۶ بیمار مثبت بستری و ۱۱۲ بیمار سرپایی مبتلا به کرونا در شبانهروز گذشته در سطح استان شناسایی شدند که این تعداد نسبت به روز قبل سه نفر بیشتر است.
هفت شهر کرمانشاه همچنان در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند
رییس کمیته اطلاعرسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه همچنین اعلام کرد: براساس رنگبندی جدید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هفت شهرستان استان از ششم اسفند در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفتند.
محمدی»، شهرستان های قرمز استان را شامل کرمانشاه، اسلامآبادغرب، کنگاور، هرسین، سرپلذهاب، پاوه و صحنه عنوان کرد و افزود: براین اساس رنگبندی جدید شهرستانهای ثلاث باباجانی، جوانرود، روانسر، سنقروکلیایی، قصرشیرین و گیلانغرب نیز در وضعیت نارنجی و شهرستان دالاهو هم در وضعیت زرد قرار دارند.
رییس کمیته اطلاعرسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: براساس رنگبندی قبلی (۲۹ بهمن) شهرستانهای پاوه، جوانرود، صحنه، قصرشیرین، هرسین، سرپلذهاب، ثلاث باباجانی، کرمانشاه، اسلامآبادغرب، کنگاور، گیلانغرب، سنقروکلیایی و روانسر در وضعیت قرمز کرونایی قرار داشتند و تنها شهرستان زرد استان دالاهو بود.
نظر شما