۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۴۳
کد خبرنگار: 2331
کد خبر: 84664770
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

رایزنی ژاپن با گروه ۷ برای تصمیم‌گیری درمورد تحریم بیشتر روسیه

تهران – ایرنا - «یوشیماسا هایاشی» وزیر امور خارجه ژاپن روز یکشنبه اعلام کرد، توکیو هماهنگی های لازم را با همتایان خود از گروه هفت برای تصمیم گیری در مورد اعمال تحریم های بیشتر علیه روسیه انجام می دهد.

به گزارش ایرنا از خبرگزاری رویترز، آمریکا، انگلیس، اروپا و کانادا روز شنبه در جهت مسدود کردن دسترسی بانک های اصلی روسیه به سیستم پرداخت بین المللی سوئیفت به عنوان بخشی از تحریم های بیشتر علیه مسکو به دلیل ادامه حملات به اوکراین حرکت کردند.

وزیر امور خارجه ژاپن در یک برنامه تلویزیونی در پاسخ به پرسشی در مورد موضع توکیو درخصوص قطع ارتباط بانک های روسیه با سیستم سوئیفت گفت: ما باید با توجه به تاثیر آن بر بازارهای مالی پاسخ دهیم.

در این میان، وزیران امور خارجه ژاپن و آمریکا روز شنبه در یک گفتگوی تلفنی بر این نکته اتفاق نظر داشتند که جنگ اوکراین فراتر از اروپا را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

وزیر امور خارجه ژاپن گفت که در جریان گفت و گوی تلفنی با «آنتونی بلینکن» همتای آمریکایی اش، تاکید کرده است که بحران اوکراین، بنیان نظم بین المللی که امکان تغییر یکجانبه در وضعیت موجود را با زور نمی دهد، تضعیف کرده است.

هایاشی در گفت و گو با خبرنگاران اقدام روسیه را در تناقض آشکار با قانون بین الملل دانست و گفت که پیامدهای این اقدام به اروپا محدود نمی شود و می تواند بر منطقه هند – اقیانوس آرام تاثیر گذارد، جایی که چین در آن به طور فزاینده ای از حق خود دفاع می کند.

گفت و گوی هایاشی با بلینکن پس از آن انجام شد که ژاپن از یک سری تحریم های سخت تر علیه روسیه رونمایی کرد که شامل مسدود کردن دارایی ها نزد سه بانک روسی و کنترل صادرات محصولات فنی پیشرفته همچون نیمه هادی ها به گروه های مرتبط با نظامیان بود.

بسته جدید تحریم های ژاپن که تعلیق صدور روادید برای برخی اشخاص خاص و نهادهای روسی را در بر می گیرد، بدنبال اقدامات اولیه نرم تری تعلق گرفت که پس از به رسمیت شناخته شدن استقلال دو منطقه جدایی طلب در شرق اوکراین از سوی روسیه اعلام شد.

 همزمان با چهارمین روز جنگ در اوکراین، دیمیتری پسکوف سخنگوی کاخ کرملین روز یکشنبه اعلام کرد که هیاتی از روسیه متشکل از مقاماتی از وزارت امور خارجه، وزارت دفاع و دفتر رئیس جمهوری این کشور برای مذاکره با اوکراین، وارد بلاورس شد.

دیپلمات‌ها می گویند؛ این نشست به درخواست آمریکا و آلبانی برگزار خواهد شد تا در پی وتوی قطعنامه پیشنهادی قبلی این دو کشور از سوی روسیه، بحران اوکراین و محکومیت اقدام نظامی مسکو را در مجمع عمومی سازمان ملل پیگیری کنند.

نشست روز یکشنبه شورای امنیت، چهارمین نشست اضطراری این شورا در طول هفت روز اخیر خواهد بود که برای رأی‌گیری درباره پیش نویس قطعنامه‌ای است که درخواست نشست ویژه و فوری در مجمع عمومی سازمان ملل را در خصوص بحران اوکراین دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha