به گزارش ایرنا، داوود معروفی روز یکشنبه به رسانه ها بیان کرد: ۱۸ ثبت اختراع و تائیدیه علمی، ۲۴ مورد ساخت دستگاه آزمایشگاهی، چهار مورد پیاده سازی طرح در جامعه، ۲ مورد انعقاد قرارداد پژوهشی با سازمان های خارج از پارک علم و فناوری و پذیرش ۲ واحد فناور در راستای توسعه ایده نوآورانه حاصل حمایت از پایان نامه ها است.
وی افزود: فراهم ساختن شرایط بهرهگیری از توان بالقوه دانشجویان تحصیلات تکمیلی در راستای توسعه علمی فناوری کشور، ایجاد زمینه کارآفرینی و اشتغال برای فارغالتحصیلان دانشگاهی از اهداف حمایت از پایانامه های تحصیلات تکمیلی با ماهیت فناوری است.
معاون پشتیبانی پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان ادامه داد: پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان از سال ۱۳۸۹ حمایت از پایاننامهها و رسالههای کاربردیِ دارای ماهیت فناوری دانشجویان دانشگاه سمنان را آغاز کرده است.
معروفی حامیان مالی این طرح را معاونت پژوهشی و فناوری، معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی و پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان برشمرد و تصریح کرد: پارک علم و فناوری دانشگاه حمایت از رسالههای دکترا تحت عنوان «هستههای تحقیقاتی دانشگاهی» را بیش از یک دهه در دستور کار خود دارد.
وی اضافه کرد: با وجود محدودیت بودجه ای تاکنون از ۸۰ رساله کاربردیِ دارای ماهیت فناوری حمایت شده است./
نظر شما