به گزارش ایرنا، علیرضا مقدم یکشنبه شب در نشست شورای مسکن استان بوشهر افزود: براساس آمارها این استان با ۵۸ درصد مقاوم سازی بعد از استانهای کرمانشاه و قزوین با ۷۱ درصد، لرستان با ۸۰ درصد و کرمان با ۶۲ درصد به عنوان استان پنجم کشور در بحث مقاوم سازی مطرح است.
وی اضافه کرد: با برنامه ریزی و همت شورای مسکن استان بوشهر قرار است در یک برنامه چهارساله با مقاوم سازی سالانه سه هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی، مقاوم سازی مسکن روستایی در استان بوشهر به ۸۰ درصد برسد.
مقدم بیان کرد: شهرستان جم با ۷۸ درصد مقاوم سازی در استان بوشهر پیشرو و شهرستانهای کنگان، دیلم، گناوه و دشتی وضعیت متوسط و عسلویه، دیر، تنگستان و دشتستان از نُرم استانی پایینتر و بوشهر به نسبت جمعیت روستایی و تعداد واحدهای مسکونی نزدیک به میانگین است.
مقدم اظهار کرد: همچنین در زمینه جذب تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی نیز استان بوشهر امروز بعد از استانهای سمنان، زنجان، سیستان و بلوچستان به عنوان استان چهارم کشور مطرح است.
وی ادامه داد: براین اساس ۲هزار و ۱۸۰ واحد مسکونی در استان بوشهر به بانکها معرفی و از این شمار یکهزار و ۴۴۲ واحد مسکونی نیز به مرحله انعقاد قرارداد رسیده اند.
مقدم بر ضرورت همکاری بیشتر بانکها در زمینه پرداخت تسهیلات و روان سازی کار در بخش تضمینهای بانکی تاکید کرد.
مدیرکل بنیاد مسکن استان بوشهر گفت: در زمان حاضر از ۶۷۸ واحد مسکونی احداثی برای قشرهای کم درآمد در این استان تاکنون ۳۳۴ واحد واگذار و مابقی نیز در دست اجرا است.
وی در باره نهضت ملی جهش تولید مسکن بیان کرد: در شهرهای زیر ۱۰۰ هزار نفر ۲۵هزار و ۴۰۵ نفر به عنوان متقاضیان موثر ثبت نام و تاکنون یکهزار و ۲۷۹ نفر از این تعداد پالایش و موفق به پرداخت ۴۰ میلیون تومان شده اند.
مقدم اضافه کرد: همچنین تاکنون ۵۶۷ قطعه زمین نیز با پیگیریهای انجام شده تامین که ظرفیت طراحی به طور تقریبی سه هزار و ۷۶ واحد انجام و مشکلی در زمینه تامین زمین وجود ندارد.
وی برضرورت همکاری شهرداریهای استان بوشهر در زمینه تهیه دستور نقشه و همکاری دستگاههای خدمات زیربنایی و دادن امتیاز موقت بدون دریافت هزینه تاکید کرد.
نظر شما