دانشگاه علوم پزشکی تهران میزبان دانشجویان ۴۸ کشور جهان

تهران- ایرنا- معاون آموزشی پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران، تعداد دانشجویان خارجی این دانشگاه را قابل توجه دانست و گفت: از ۴۸ کشور در این دانشگاه دانشجو داریم و تاکنون ۴۰۵ دانشجوی خارجی از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شده‌اند.

به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، دکتر سیدمهدی رضایت در مراسم جشن دانش آموختگی دانشجویان بین المللی دانشگاه علوم پزشکی تهران که امروز در سالن همایش این دانشگاه برگزار شد، در این خصوص اظهار داشت: این دانشجویان از کشورهای مختلف مانند عراق، افغانستان، پاکستان، هندوستان، نیجریه، اتیوپی، لبنان، فلسطین و گامبیا در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر هزار و ۳۴۰ دانشجوی خارجی در ۱۳ دانشکده این دانشگاه مشغول فراگیری علم هستند، ادامه داد: در همه مقاطع از جمله کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترای عمومی و تخصصی و فلوشیپ در این دانشگاه دانشجوی خارجی داریم.

رضایت ادامه داد: در این دوره تعداد فارغ التحصیلان ۱۱۷ دانشجوی خارجی از ۱۶ کشور بودند و در مجموع ۴۰۵ دانشجو تاکنون از این دانشگاه فارغ التحصیل شده اند.

وی ادامه داد: برای توسعه جذب دانشجوی خارجی برنامه هایی را در دست اقدام داریم؛ یکی از مهمترین اولویت های این برنامه جذب دانشجو از سایر کشورها مانند کشورهای آمریکای جنوبی و حتی اروپایی است.

خواهان تربیت نیروی متعهد و متخصص هستیم نه تولید مدرک 

دکتر حسین قناعتی رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در این مراسم با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکنون پیشرفت های خوبی در حوزه علم و پژوهش داشته است، گفت: این دانشگاه به عنوان قطب علمی بزرگ دانشگاهی کشور جایگاه درخشانی در این زمینه دارد. از پنج ماه اخیر برنامه های خوبی در این حوزه در دست اجرا داریم و امیدواریم دانشجویان فارغ التحصیل خارجی ارتباط خودشان را با این دانشگاه حفظ کنند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: ما به دنبال تربیت نیروهای متعهد و متخصص هستیم نه تولید مدرک، به همین دلیل به دنبال ارتقای آموزش می باشیم و تحقق این هدف ارزشمند مستلزم حضور فعال و جدی همه بخش ها و نیروها به خصوص استادان، کارمندان است.

قناعتی بیان داشت: دانشگاه های پیشرفته دنیا که به دانشگاه های نسل چهارم مشهور هستند نیز وظایفی دارند که کارآفرینی از مهمترین این وظایف است.

وی افزود: امروزه علم به تنهایی نتوانسته مشکلات بشر را حل کند و انسان نیاز به اخلاق و موضوعاتی شبیه به آن دارد تا بتواند مشکلات خود را حل کند. به‌رغم پیشرفت های بشری، هرچه جلوتر می رویم، جنگ های متعددی در بین برخی از ملت ها رخ می دهد یا برخی از گروه های بزرگ اقتصادی بین المللی از وضعیت موجود سوءاستفاده می کنند که نشان دهنده جایگاه والای اخلاق است.

قناعتی با اشاره به اینکه امروزه جهانی بودن واژه ای است که باید بیشتر به آن فکر کنیم و به عبارتی به آن بیشتر نیاز داریم، اظهار امیدواری کرد که فارغ التحصیلان خارجی بتوانند خدمت مناسب را به مردم ارایه دهند.

دکتر غلامرضا حسن زاده، دکتر محمود قاضی خوانساری، دکتر داریوش کمال هدایت، دکتر علیرضا ایمانی، دکتر فاطمه دیباجی، دکتر مجتبی مجتهدزاده، دکتر خاطره سیلانی، دکتر مینا رنجبران و دکتر احمدعلی حنفی بجد به عنوان استادان برتر معرفی و از آنان تقدیر به عمل آمد. همچنین دانش آموختگان خارجی برتر معرفی و تجلیل شدند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha