« فرشته فهمیده » روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهارداشت: با شیوع ویروس کرونا از اسفندماه سال ۹۸ تا کنون یکی از دغدغه های آموزش و پرورش را عدم دسترسی دانش آموزان بی بضاعت به کلاس درس را تشکیل داد که تا کنون با مشارکت های مردمی توانسته ایم به نیاز تعدادی از این دانش آموزان پاسخ دهیم.
وی با اشاره به اینکه در پی شیوع کرونا و مجازی شدن آموزش ها، تهیه ابزارهای هوشمند آموزشی یکی از الزامات دانش آموزان محسوب میشود،خاطرنشان کرد: برخی از دانش آموزان استان به دلیل مشکلات معیشتی و عدم دسترسی به ابزار هوشمند آموزشی با مشکلاتی روبرو هستند لذا توجه سایر ارگان ها در کنار آموزش و پرورش به این موضوع بسیار ضروری است.
وی بیان داشت: هزینه تهیه این تعداد تبلت و گوشی های تلفن همراه از سوی خیرین نیک اندیش، کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره) و معلمان البرزی تامین شد.
فهمیده با بیان اینکه برای خرید هر دستگاه تبلت دانش آموزی بین ۲.۵ تا ۳.۵ میلیون تومان و تلفن همراه هوشمند حداقل چهار میلیون تومان هزینه شد تا امکان دسترسی تعدادی از دانش آموزان نیازمند استان البرز به شبکه آموزشی شاد فراهم آید.
وی تصریح کرد: هنوز دانش آموزان نیازمند زیادی در استان هستند که نتوانسته اند به دلیل نداشتن سیستم هوشمند آموزشی به شبکه آموزشی شاد بپیوندند.
وی با بیان استان البرز نیاز به استمرار موج مهربانی برای تامین و اهدا تجهیزات آموزشی هوشمند به دانش آموزان بی بضاعت دارد،عنوان کرد: هنوز دانش آموزان بی بضاعت زیادی دراستان هستند که نتوانسته اند به دلیل نداشتن سیستم هوشمند آموزشی به شبکه آموزشی شاد بپیوندند.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش البرز ادامه داد: برخی از این دانش آموزان حتی به شبکه آموزشی رسانه ملی نیز دسترسی ندارند و از طریق تهیه بسته های آموزشی زیر پوشش تحصیلی قرار می گیرند.
وی گفت: توان کم مالی برخی خانوادهها درتهیه گوشی هوشمند یا تبلت سبب شد تا تعداد زیادی از دانش آموزان این استان به کلاس درس معلم خود دسترسی نداشته باشند.
فهمیده یادآورشد: ۲ هزار بسته نوشت افزاری نیز با مشارکت خیرین دربین دانش آموزان نیازمند توزیع شد.
وی افزود: معلمان با وجود ماموریت خاص و حساس تعلیم و تربیت، هیچگاه مشارکت در کار خیر را فراموش نکردهاند و همواره محرومان جامعه را در نظر داشتهاند که نمونه های بارز این حس نوع دوستی و معنوی را ما در استان البرز مشاهده کرده ایم.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش البرز تاکید کرد: بسیاری از معلمان البرز در اقدامی خودجوش با اختصاص بخشی از حقوق خود و کمک گرفتن از خیرین زمینه حضور دانش آموزان در کلاس درس شبکه آموزشی شاد را فراهم کردند که این روحیه جهادی آنان قابل تحسین است.
استان البرز ۵۱۲ هزار دانش آموز دارد که ۲۷ هزار نفر آن بی بضاعت هستند.
نظر شما