دکتر یونس پناهی در گفت و گو با خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا افزود: در تلاش هستیم بخش فناوری دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور به میزان بیشتری مورد حمایت قرار گیرند.
وی ادامه داد: به دنبال این موضوع هستیم که دانشگاه ها به مجموعه های برطرف کننده مشکلات کشور تبدیل شوند و در راستای نیازهای مردم در حوزه سلامت گام بردارند.
پناهی تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این زمینه پیشرو است و کارهای خوبی انجام داده و محققان این دانشگاه توانستند محصولات متعددی را طراحی و تولید کنند.
تجاریسازی محصولات دانش بنیان به شرکتهای معتبر داخلی واگذار شود
وی گفت: تجاری سازی محصولات یکی از دغدغه های اصلی شرکت های دانش بنیان است و به نظر می رسد برای رفع این نگرانی، باید این موضوع در اختیار شرکت های معتبر داخلی قرار گیرد.
پناهی بیان کرد: شرکت های دانش بنیان باید با تولید دانش، ایده علمی خود را به محصول تبدیل کنند و تجاری سازی آن در اختیار شرکت های معتبر قرار گیرد. اعضای هیات علمی دانشگاه نباید به سمت ساخت کارخانه و شرکت بروند. هر محقق دانشگاهی که به دانشی دسترسی پیدا می کند، نباید دنبال این باشد که خود آن را تجاری سازی کند، این کار باید به شرکت ها و کارخانجات معتبر واگذار شود.
وی ادامه داد: متاسفانه تاکنون فاصله ای بین تولید دانش و تجاری سازی محصولات دانش بنیان وجود داشت که در تلاش هستیم این فاصله را برطرف کنیم.
پناهی درباره اقدامات ارزشمند شرکت های های دانش بنیان در سال های اخیر اظهار داشت: محققان دانشگاهی در زمینه هایی مانند دارو، تجهیزات پزشکی با برنامه مشخص برای رفع نیازهای کشور فعالیت ارزشمندی انجام دادند و با حمایت مناسب از این اقدامات، در سال های آتی شاهد شکوفایی هرچه بیشتر این موضوع در کشور خواهیم بود.
نظر شما