ضرورت عرضه آثار پژوهشکده حج و زیارت در بستر فضای مجازی

تهران - ایرنا - نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت بر لزوم عرضه آثار پژوهشکده حج و زیارت در بستر فضای مجازی تأکید کرد و گفت: تمام آثار در دسترس مخاطبان قرار گیرد.

به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی حج، حجت الاسلام والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب امروز چهارشنبه (۱۱ اسفندماه) از مجموعه‌های حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در امور حج و زیارت در قم بازدید کرد.

در این بازدید که محمد حسین خوشنویس معاون توسعه مدیریت و منابع  بعثه مقام معظم رهبری حجت الاسلام والمسلمین نواب را همراهی می کرد وی ابتدا با حضور در دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری منطقه قم از فعالیت‌های صورت گرفته و درحال انجام و برنامه‌های آینده آن مطلع شد.

در این بازدید حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدحسین عسکری علویه مسئول دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری منطقه قم و مسئولان واحدهای مختلف این دفتر از برنامه ریزی‌های صورت گرفته در حوزه های حج، عمره و عتبات عالیات گزارش دادند.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین نواب با تقدیر از فعالیت‌ها و تلاش‌های صورت گرفته، خواستار تسهیل در شرایط اعزام روحانیان و مداحان عتبات شد.

وی همچنین از دفتر مؤسسه مشعر واقع در ساختمان نمایندگی ولی فقیه در امور حج و زیارت بازدید کرد و پس از استماع گزارش دست اندرکاران آن، بر ضرورت دیجیتالی شدن مجموعه آثار تولیدی مشعر تاکید کرد و افزود: مجموعه آثار مشعر هویت فعالیتهای پژوهشی و فرهنگی بعثه است و باید حفظ شود.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در ادامه از بخش‌های مختلف پژوهشکده حج و زیارت بازدید کرد و در جریان فعالیت گروه‌های اخلاق و اسرار، تاریخ و سیره، فقه و حقوق، کلام و معارف، مطالعات اجتماعی و نیز واحدهای احیای میراث و بقیع پژوهی قرار گرفت.

وی همچنین از آخرین اقدامات صورت گرفته در خصوص پروژه تاریخ شفاهی (خاطرات حج و زیارت) مطلع شد و توصیه کرد که تمام خاطرات جزء به جزء گردآوری و به صورت مجموعه آثار نگهداری  و تحولات، رویکردها و حوادث هر مقطع منتشر شود.  

بازدید از کتابخانه پژوهشکده حج و زیارت و اطلاع از نحوه تولید و پیشرفت آثار از جمله کتاب‌ها، نشریات، نرم‌افزارها، ویکی حج، دانشنامه حج و حرمین، دانشنامه عتبات، موسوعه رد شبهات و مجموعه آثار حج، از دیگر برنامه‌های امروز نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در قم بود.

وی در بازدید از این کتابخانه که آقای دکتر میرزا علیزاده رئیس پژوهشکده حج و زیارت ایشان را همراهی می‌کرد، خطاب به مسئول کتابخانه گفت که موضوعات ویژه و پیشرفت‌های دیگر کشورها درباره حج  و آثار جدید یا گذشته، به دفتر تهران ارسال شود.  

حجت الاسلام والمسلمین نواب خواستار نوآوری در زمینه تازه‌های نشر در حوزه حج و زیارت شد و پیشنهاد کرد که کانال و یا گروهی ویژه در پیام رسان ایتا راه‌اندازی و اطلاعات درباره هر کتاب که توسط پژوهشکده حج و زیارت و یا بازار نشر پیرامون حج و زیارت منتشر شده است در آنجا بارگذاری شود.

وی همچنین بر عرضه آثار تولیدی پژوهشکده حج و زیارت به صورت الکترونیکی و رایگان تأکید کرد و افزود: نسخه الکترونیکی آثار منتشر شده در بستر اینترنت و بر روی سامانه‌های مختلف بارگذاری شود و به طور شایسته در دسترس مخاطبان قرار گیرد.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت تصریح کرد: آثار منتشر شده توسط پژوهشکده حج و زیارت به عنوان منبع غنی در این حوزه به شمار می‌رود و ما وظیفه داریم که این آثار را از هر طریقی که امکان دارد به دست تشنگان آن برسانیم.

وی همچنین از بخش‌های مختلف مدیریت آموزش واقع در ساختمان بعثه بازدید کرد که در این بازدید حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی اخویان مدیر آموزش معاونت فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری از آخرین فعالیت‌های انجام شده و در دست اقدام این حوزه گزارش داد.

حجت الاسلام والمسلمین نواب در این بازدید برنامه‌ریزی برای برگزاری کارگاه‌های آموزشی و آزمون‌های بعثه را ضروری خواند و تأکید کرد: اسامی تمام افرادی که دردوره‌های آموزشی بعثه شرکت نکرده‌اند لیست شده و کاستی‌های آموزشی در استان‌ها احصاء شود.

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha