به گزارش روزیکشنبه روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی یزد ،احمد آخوندی در نشستی با تشکلهای گردشگری استان با بیان اینکه این نهادها پیشرو هستند افزود: تلاش میکنیم که اتفاق های خوبی را به واسطه اقدام تشکل ها داشته باشیم.
وی با بیان اینکه برنامه جامعی با نظر بخش خصوصی تدوین خواهیم کرد، گفت: در نشستی در زمینه خوشه گردشگری راهبردهای آن را تعیین می کنیم .
همچنین اصغر نایب رییس جامعه هتلداران استان یزد با بیان اینکه ظرفیت هتلهای استان نسبت به سال های گذشته افزایش چشمگیری یافت، گفت: مردم یزد مهمان نواز هستند و همین مساله باعث شد که این شهر بتواند با تنوع گردشگری جذب گردشگران را داشته باشد.
وی اظهار کرد: باید مدیریت واحدی برای گردشگری داشته باشیم هرچند در دنیا شهرداران تصمیم گیرنده هستند اما در یزد بعضا شهرداران تصمیم های غیر همسویی در این مورد اخذ میکنند.
نبیل با بیان اینکه شهرداری و شورای شهر کمک کننده نیستند بلکه مانع نیز ایجاد میکنند، گفت: برخی مسایل ملی است مانند انرژی و نیروی انسانی و کمبود شدید آن را باید رفع کنیم و نمیدانیم تا چه میزان وزارتخانه در این حوزه همراهی می کند.
وی با بیان اینکه انتظار داریم بابت مصوبه مجلس در خصوص تغییر کاربری طرح های اقامتی و اخذ هزینه از سوی شهرداریها آنها چه اندازه همراهی میکنند، گفت: صنعت گردشگری بلافاصله با کوچکترین مسالهای دچار آسیب میشود، لازم است حمایت از این صنعت واقعی و عملی باشد.
نبیل با بیان اینکه تغییر کاربری مربوط به هتل کارخانه یزد به عنوان یک مجموعه بسیار بزرگ با هزینه بخش خصوصی و بدون حمایت دولتی در حال ایجاد است، گفت: به جای همراهی شاهد برخی موانع بخش دولتی هستیم.
وی با بیان اینکه کشاورزان بیمه جبران خسارت دارند گفت: در بخش کشاورزی حق کارفرما را دولت پرداخت میکند اما برای یزد کم آب فریاد می زنیم به سمت گردشگری بروید چرا این مساله و بیمه ای برای جبران شرایط وجود ندارد.
نایب رییس دفاتر خدمات مسافرتی یزد هم با بیان اینکه بحث روادید بزرگترین مشکل ماست که ۱۵ تا ۲۰ روز طول میکشد و برای انگلیسی و آمریکا و کانادا تا یک ماه طول میکشد.
مهدی رجایی فر با بیان اینکه وزارت امور خارجه نیز جوابگو نیست و این بازه زمانی از سه روز به این میزان افزایش یافت افزود: در همین مدت بسیاری از مسافران خود را از دست دادیم و دوباره مسایل متعددی در این شرایط کرونایی ایجاد خواهد شد.
این مسئول با بیان اینکه ۱۱۲ دفتر خدمات مسافرتی در استان یزد وجود دارد خاطرنشان کرد: اداره های تامین اجتماعی و امور اقتصادی و دارایی هم ما را مورد بیمهری قرار دادند و در خصوص امهال وامها نیز ما با همین مشکل روبرو هستیم.
وی با بیان اینکه مشکل ایجاد شده منجر شد تا در پذیرش کارآموز دچار مشکل شویم، گفت: متاسفانه در خصوص بیمه تامین اجتماعی دچار مشکل هستیم و روند به گونه ای است که ریزش بیش از ۵۰ درصد را داریم.
رجایی فر افزود: ما به دنبال سختگیری ارگان ها با کمبود و کاهش شدید نیروی انسانی روبرو هستیم.
رییس جامعه بومگردی های یزد با بیان اینکه در یزد به واسطه تبعات کرونا بیش از ۷۰ درصد از نیروها خارج شدند، گفت: باید تمهیداتی بیندیشیم و از راه های دیگری وارد شویم و اگر بتوانیم در قالب قانونی مشخص، از توضیح دادن افراد بدون کارت ممانعت شود.
رسول جلال الدینی با بیان اینکه رتبه بندی راهنمایان گردشگری در قالب دوره های بازآموزی را باید داشته باشیم، گفت: آژانس داران اینطور میتوانند اعتماد بیشتری به راهنمایان کنند و خدمات بهتری بدهند.
این مسئول با بیان اینکه باید برخی منابع کتبی تجدید چاپ شود افزود: باید بتوانیم در این حوزه برخی از منابع را برای راهنمایان تهیه و در دسترس آنها قرار دهیم .
نایب رییس جامعه راهنمایان گردشگری یزد هم با بیان اینکه ضعف اساسی ما تولید محتوای گردشگری است، گفت: محتوا در شبکه های اجتماعی و فضای مجازی ضعیف است باید هزینه محتوا را به راهنمایان بدهیم و ازاین ظرفیت استفاده کنیم.
داوود دهقانی با بیان اینکه در یزد سایت جامع گردشگری وجود ندارد خاطرنشان کرد: کسی مثل یک راهنما نمی تواند دغدغه گردشگران را بشناسد، میتوان از راهنمایان استفاده کرد.
معاون گردشگری اداره کل میراث یزد هم با بیان اینکه گواهینامه الکترونیک نداریم گفت: پیشنهاد کردیم نیروی کارشناس تخصصی مرتبط به بخش الکترونیک جذب شود ،باید روابط عمومی در این باره اقدام کند.
هما خورشیدی با بیان اینکه سایت هایی هستند که اقامتگاه های غیرمجاز را معرفی میکنند و ما نمیدانیم در این باره چه کنیم.
یزد تا چند سال قبل در کنار استانهای فارس و اصفهان به عنوان مثلث طلایی گردشگری ایران مقصد اول گردشگران خارجی و اروپایی بود به گونهای که استقبال گردشگران خارجی از این شهر تا پنج برابر افزایش داشت و همین امر گردشگری را محور توسعه استان قرار داده شد.
این استان ۲ هزار و ۲۷۰ هکتار بافت تاریخی دارد و شهر یزد به عنوان نخستین شهر خشت خام و دومین شهر تاریخی جهان دارای بافت تاریخی ارزشمندی است.
یزد با عناوینی همچون شهر بادگیرها، شهر کار و کاریز و کاهگل، دارالعباده، دارالعلم و دارالعمل، حسینیه ایران، شهر دوچرخهها، شیرینی، شهر قنات، قنوت و قناعت و شهر آتش و آفتاب شناخته میشود.
نظر شما