به گزارش روز دوشنبه ایرنا از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، حسین مدرس خیابانی اظهارداشت: ۱۵ اسفند و روز درختکاری به عنوان یک نماد است و ما هر روز باید نسبت به غرس نهال و افزایش پوشش گیاهی اقدام کنیم و نسبت به محیط زیست و حفظ منابع طبیعی کوشش داشته باشیم.
وی به بیانات رهبر معظم انقلاب در کاشت نهال اشاره کرد که کاشت درخت و توسعه پوشش گیاهی را به عنوان یک عرف و الگو تاکید کردهاند.
استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: حفظ محیط زیست و منابع طبیعی جزو اولویت هاست و باید نسبت به کاشت نهال به عنوان یک الگوی همگانی اقدام کنیم و این امر در بین همه سنین و اقشار به عنوان یک فرهنگ مطرح شود تا محیطی سبز و سالم و بدور از آلایندگی داشته باشیم.
وی افزود: غرس نهال در واقع نمادی از ایجاد یک خلقت است و با کاشت یک نهال تولدی ایجاد میشود.
مدرس خیابانی با تاکید بر این کار پسندیده افزود:به خودم و به هم استانی های عزیز توصیه میکنم با کاشت نهال و نگهداری از آن با توجه به طبیعت خشک استان و کم آبی و با امکانات موجود استان را به استانی سرسبز تبدیل کنیم.
وی طرحهای آبخیزداری جهاد کشاورزی را اقدامی مثبت در حوزه حفظ منابع طبیعی استان عنوان کرد و اظهارداشت: اجرای طرح های آبخیزداری باید سرعت گیرد چرا که روش های تامین آب که در برنامه داریم از جمله تامین آب از دریای عمان با هزینه های گزاف انجام میشود و باید در کنار آن با استفاده از امکانات و روان آبها و نزولات جوی و طرحهای آبخیزداری استفاده بهتری از این منابع اندک داشته باشیم.
استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: ۱۸ میلیون هکتار از اراضی باید تحت تاثیر طرحهای آبخیزداری قرار گیرند که در حال حاضر این طرح ها در ۵۰۰ هزار هکتار اراضی اجرا شده و ۱.۴ میلیون هکتار تحت مطالعه است که این روند به کندی پیش میرود و باید بخش خصوصی مشارکت و ورود کند.
وی بیان کرد: در صورت اجرای طرحها از منابع آب موجود بهرهوری بیشتری خواهیم داشت و از محل طرحهای آبخیزداری و تامین آب،توسعه کشاورزی و دامپروری را بتوانیم داشته باشیم.
نظر شما