به گزارش خبرنگارعلم وآموزش ایرنا، حسن جماعتی روز سه شنبه در بیست و دومین نشست مدیران ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاهها، پژوهشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور در خصوص فرآیند جذب نیروهای امریه جدید و ارتباط با جامعه و صنعت افزود: قابلیت های سامانه ساجد روز به روز درحال افزایش است، در حال حاضر ثبت اطلاعات فرصت مطالعاتی در سامانه ساجد فراهم شده است.
وی با تاکید براینکه برخی دانشگاه ها در مورد اجرایی شدن شیوه نامه فرصت مطالعاتی در صنعت یا جامعه برای استخدام در دانشگاه ها ابهام دارند، بیان کرد: شیوه نامه اجرای فرصت مطالعاتی در هیات امنای وزارت علوم در آیین نامه استخدام دیده شده است. در بند ۱۲ و ۱۴ آیین نامه استخدامی وزارت علوم سریعا ذکر شده افرادی که پیمانی هستند برای رسمی شدن باید فرصت مطالعاتی جامعه یا صنعت را گذرانده باشند و به لحاظ حقوق مشکلی وجود ندارد.
معاون مدیر کل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم تصریح کرد: این آیین نامه سال ۹۷ در وزارت علوم تصویب شد و از سال ۹۸ اجرای آن برای دانشگاه ها الزامی شده است. رهبر معظم انقلاب در بیانات اخیر خود به این مقوله اشاره داشتند و فرمودند فرصت مطالعاتی یک ساله اساتید در صنعت که برنامه ریزی و تصویب شده، بسیار کار خوبی است، در صنعت کشور مشکلاتی داریم و این مشکلات را باید دانشگاه حل کند.
جماعتی افزود: در سامانه ساجد امکان ثبت اطلاعات فرصت مطالعاتی برای جذب اعضای هیات علمی و بررسی صلاحیت آنها فراهم شده است. تا امروز ۲۶۰ نفر فرصت مطالعاتی صنعت یا جامعه را گذرانده اند.
جذب ۴۴۸ امریه در دانشگاه ها تا سال ۱۴۰۱
معاون مدیر کل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم گفت: برنامه جذب نیروهای امریه برای توسعه فعالیت دانشگاه ها و پژوهشگاه ها از سال ۹۸ در نظر گرفته شد.
جماعتی بیان کرد: از سال ۹۸ تا کنون دو مرحله جذب نیروی امریه برای ارتباط دانشگاه با صنعت صورت گرفته که مجموع نیروهای جذب شده در مرحله اول از آبان ماه سال ۹۸ تا ابتدای شهریورسال جاری، ۳۲۹ نفر بوده اند. همچنین در مرحله دوم از ابتدای آذر ماه سال جاری تا کنون ۷۵ نفر جذب شده اند.
وی اظهار داشت: همچنین ۴۴ نفر برای امریه در سال ۱۴۰۱ معرفی شدند که در صورت تحقق این امر در مجموع ۴۴۸ امریه در دانشگاه ها جذب شده اند.
معاون مدیر کل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم گفت: بهره گیری مناسب از ظرفیت پرسنل امریه و ارایه گزارش های مستمر، مشارکت در فعالیت ها و برنامه های اصلی و اساسی دفتر ارتباط با جامعه و صنعت و بهره گیری از این ظرفیت برای توسعه و تقویت فعالیت ها (فرصت مطالعاتی، مهارت افزایی، مزیت های استانی، هدایت شغلی و کاریابی تخصصی، ماموریت گرایی)، تدوین و ارایه برنامه چگونگی بکارگیری پرسنل امریه در راستای اثر بخشی در ارتباط با جامعه و صنعت از جمله موارد تخصیص سهمیه جدید به دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشور است.
وی ادامه داد: دانشگاه ها باید نیازهای خود را در حوزه های مختلف برای جذب نیروی امریه اعلام کنند تا با بررسی آن نیروهای جدید جذب شوند.
بیست و دومین نشست مدیران ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاهها، پژوهشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور امروز برگزار شد. در این نشست مدیران دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور به صورت مجازی حضور داشتند.
نظر شما