مهراب شریفیسده روز چهارشنبه در حاشیه گردهمایی و نشست آموزشی و توجیهی معاونان آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر کشور در محل اردوگاه میثاق آبادان در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت:در چند سال گذشته دولت با محدودیتهای مالی و اعتباری مواجه بوده اما به رغم این محدودیتها کمکهای خوبی به توسعه مراکز تخصصی آموزشی جمعیت هلال احمر اختصاص یافت.
وی بیان کرد: در بخش آموزش همگانی با ۸۰ میلیون نفر مخاطب نگاه به حوادث باید به صورت منطقهای و استانی باشد که امیدواریم با بهره گیری از خانههای هلال و توسعه رویکرد نوین مدیریت جامعه محور بتوانیم به روند ارتقای جامعه آماده کمک کنیم.
شریفیسده افزود: قرار بود تا پایان امسال پنج هزار خانه هلال احمر در سطح کشور راه اندازی شود ولی با تلاش انجام شده خوشبختانه از این رقم عبور کردیم و هماکنون هفت هزار خانه هلال در مناطق مختلف کشور راهاندازی شده است.
وی در ادامه گفت:از ابتدای سالجاری تاکنون ۵۰۰ هزار نفر در سراسر کشور آموزش کمکهای اولیه و آشنایی با خطر را با روشهای مختلف حضوری و غیرحضوری فراگرفتند.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر کشور بیان کرد: جمعیت هلال احمر در بخش کرونا نیز محتوای خوبی تولید کرده که در سایت خادم بارگذاری شده است ضمن اینکه در این بخش بیش از ۵۰۰ هزار نفر دوره آموزشی آنلاین را سپری کردند.
وی با اشاره به در پیش بودن تعطیلات نوروز گفت: به مناسبت نوروز با کمک نیروهای سازمان امداد و نجات و در راستای ایمنی جادهها و کاهش تصادف جادهای محتوای علمی تهیه شده که امید است این محتوا در جهت اطلاع رسانی به مردم و افزایش آگاهی در این راستا بکار گرفته شود.
شریفیسده به نشست آموزشی و توجیهی معاونان آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر کشور که در اردوگاه میثاق آبادان در حال برگزاری است نیز اشاره کرد و افزود: یکی از اهداف این نشست تبین اهداف و برنامه های جمعیت هلال احمر در حوزه آموزش، پژوهش و فناوری در سال ۱۴۰۱ است و قصد داریم جمعیت هلال احمر در حوزه امداد و نجات و مدیریت بحران جایگاه خود را به عنوان یک مرجع علمی پیدا کند.
وی بیان کرد: توسعه آموزش تخصصی و همگانی ، توسعه مراکز آموزشی تخصصی امداد و نجات در سطح کشور مدنظر است و در استان خوزستان یکی از این مراکز را به صورت مرکز ملی پایه گذاری می شود.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر کشور در ادامه ابراز امیدواری کرد نتایج این نشست به برنامه های سال آینده جمعیت هلال احمر در سه حوزه آموزش های تخصصی، همگانی، پژوهش های کاربردی شتاب بخشیده و در بخش تولید محتوا نیز شاهد کارهای بسیار جدی و بزرگی باشیم.
وی همچنین به نیازمندی جمعیت هلال احمر کشور به ایجاد ۱۹ رشته تخصصی جدید دانشگاهی در حوزه جستوجو و امداد و نجات با محتوای علمی قوی اشاره کرد و اظهار داشت:باید در همه حوزهها زمینه تربیت نجاتگران و امدادگران با بهره گیری از مدرسان و مربیان فراهم شود ضمن اینکه در سال ۱۴۰۱ توسعه پژوهشهای کاربردی در حوزه امداد و نجات و بهره گیری از فناوری روز دنیا و آشنایی با این فناوری مدنظر است.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر کشور با بیان اینکه این جمعیت به حوزه پژوهش کاربردی امداد و نجات بسیار نیازمند است گفت: در این راستا تاکنون بیش از ۱۵ مقاله پژوهشی جمعیت هلال احمر در نشریه های خارجی و بینالمللی به چاپ رسیده است.
نظر شما