«علی صابر» روز پنجشنبه در این ارتباط به ایرنا افزود: با صدور احکام ۱۰ کمیته اصلی ستاد اجرایی خدمات سفر، برای روسای شهرستانی ستاد نیز ابلاغهای لازم صادر شده است.
وی با اعلام اینکه ستاد اجرایی خدمات سفر استان از آمادگی مناسبی برخوردار است، گفت: تاکنون ۱۸ جلسه ستاد سفر در سطح استان برگزار شده و هماهنگیهای لازم در سطح ادارات استان نیز انجام شده است.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی کرمانشاه با بیان اینکه تا شروع سفرهای نوروزی جلسات دیگری نیز برگزار میشود، تصریح کرد: با توجه به اینکه امسال محدودیتی برای سفر در سطح کشور وجود ندارد، پیش بینی میشود با سیل گردشگران در استان مواجه شویم.
صابر افزود: همچنین با آموزش و پرورش و شهرداریها نیز هماهنگیهای لازم برای اسکان اضطراری در صورت نیاز انجام شده است.
معاون گردشگری استان کرمانشاه در خاتمه با اشاره به اینکه تشویق به سفر نداریم، تاکید کرد: اما همه ظرفیتهای موجود در استان را به کار خواهیم گرفت که شرایط یک سفر ایمن و خاطرهانگیز را برای مسافران نوروزی در استان کرمانشاه فراهم کنیم.
به گزارش ایرنا، وجود چهار هزار و ۲۰۰ اثر ثبت شده ملی، ۲ اثر ثبت شده جهانی و دهها اثر گردشگری که هنوز به ثبت نرسیده اند حاکی از استعداد بالای کرمانشاه در بخش گردشگری است.
بیستون و طاق بستان، معبد آناهیتا، طاق گرا، گور دخمه اسحاق وند، تکایای بیگلربیگی و معاون الملک، بوستان کوهستان، بازار سنتی، سراب های نیلوفر، هرسین، صحنه، روانسر، غار قوری قلعه، غار پراو، کاروانسراهای شاه عباسی و ماهیدشت، آبشار پیران و ... از مهمترین آثار تاریخی و طبیعی گردشگری در استان کرمانشاه است.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۲ هزار و ۵۹۵ روستا و ۳۵ شهر دارد.
نظر شما