مقاله نتایج فاز سوم کارآزمایی پاستوکووک در مجله معتبر بین‌المللی پذیرفته شد

تهران- ایرنا- رییس انستیتو پاستور ایران گفت: مقاله حاصله از نتایج مطالعه فاز سوم کارآزمایی واکسن کرونا پاستوکووک در ایران، در مجله‌ای با اعتبار علمی بسیار بالا و بین المللی پذیرش شده است و به زودی منتشر می شود.

دکتر علیرضا بیگلری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا افزود: نتایج مطالعات بالینی این واکسن در روزهای آتی در دسترس متخصصان و عموم مردم قرار خواهد گرفت که افتخاری بزرگ برای انستیتو پاستور ایران و به ویژه کشور است.

وی ادامه داد: مقالات فاز پیش بالینی واکسن پاستوکووک هم در مجلات بین المللی قبلا منتشر شده است و در دسترس همگان قرار دارد.

بیگلری تصریح کرد: فاز سوم کارآزمایی بالینی این واکسن در حد بسیار مطلوبی در کشور انجام و با اجرای این طرح مطالعاتی ابعاد مهم این واکسن شناخته شد. مشخص شد این واکسن برای مقابله با بیماری کرونا موثر، ایمن و کارا است.

وی ادامه داد: محققان ما با همکاری انستیتو فینلای کوبا و تلاش فراوان موفق به تولید این محصول فناورانه شدند که علاوه بر کارآیی چشمگیر، از ویژگی های منحصر به فردی از جمله قابلیت تزریق به اکثر گروه‌های سنی از جمله کودکان بالای دو سال و نیز توانایی مقابله موثر با جهش های مختلف ویروس و واکسن یادآور خاص با قابلیت استفاده به عنوان نوبت یادآور سایر واکسن های کووید۱۹ برخوردار است.

استقبال مردمی از پاستوکووک بی نظیر است

رییس انستیتو پاستور ایران خاطرنشان کرد: مردم به دلیل فعالیت صادقانه یکصد ساله انستیتو پاستور و کیفیت بالای واکسن، استقبالی بی نظیر از واکسن پاستوکووک کردند که این موضوع افتخاری برای کشور است.

بیگلری، استقبال هموطنان از واکسن پاستوکووک را بسیار ارزشمند اعلام کرد و گفت: این موضوع سرمایه بسیار گرانبها برای انستیتو پاستور ایران است که قدردان مردم هستیم.

وی ادامه داد: تولید واکسن پاستوکووک توسط دو مجموعه واکسن ساز انجام شده است. این محصول فناورانه حاصل فعالیت مشترک دو موسسه معتبر با سابقه طولانی در امر تولید واکسن است.

به گزارش ایرنا، پاستوکووک یک واکسن نوترکیب است که فازهای اول و دوم تست بالینی این واکسن تولید مشترک انستیتو فینلای کوبا و انستیتو پاستور ایران در کشور کوبا انجام شد.

در فاز اول ۴۰ داوطلب و در فاز دوم هم ۹۲۰ داوطلب حضور داشتند. در این ۲ فاز هم بی خطری واکسن و تعیین دز مناسب مورد ارزیابی قرار گرفت.

فاز سوم کارآزمایی بالینی این واکسن هم در ایران و هم در کوبا انجام شد که در کوبا ۴۴ هزار داوطلب و در ایران ۲۴ هزار داوطلب حضور داشتند. این مرحله در ایران در هشت شهر انجام شد.

پاستوکووک و پاستوکووک پلاس مجوز استفاده اضطراری را از سازمان غذا و داروی ایران دریافت کرده اند و در حال تزریق به هموطنان است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha