به گزارش ایرنا، جلالالدین صادقی روز چهارشنبه در آیین اختتامیه طرح سرباز مهارت جهاد دانشگاهی، افزود: براساس تفاهمنامه وزارت ورزش و جوانان و ستاد کل نیروهای مسلح در زمینه ارتقاء سطح توانمندیهای کارآفرینی و شغلی همچنین مهارتهای زندگی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح، جهاد دانشگاهی کشور حسب تخصص و تجربه موجود به عنوان نهاد مجری این آموزشها انتخاب شد.
وی با بیان اینکه تاکنون ۲ مرحله از این طرح در استان خراسان جنوبی اجرا شده است، یادآور شد: سال ۱۳۹۸ سهمیه تعلق گرفته به استان ۸۰۰ نفر بود که تمامی این افراد از جانب مراکز نظامی (سپاه، ارتش و نیروی انتظامی) معرفی و از آموزشهای در نظر گرفته شده به میزان ۸۰ ساعت بهصورت حضوری بهرهمند شدند.
رییس جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی ادامه داد: همچنین محتوای آموزشی توسط گروه مولفان معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی کشور تدوین شده و در اختیار شرکت کنندگان در دورهها به صورت رایگان قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه در سال جاری سهمیه تعلق گرفته ۹ هزار و ۲۰۴ نفر بوده است عنوان کرد: از این تعداد در مجموع هشت هزار و ۹۹۸ نفر از آموزشهای در نظر گرفته شده به مدت ۴۸ ساعت شامل ۴۰ ساعت آفلاین و مطالعه منابع در اختیار و هشت ساعت حضوری رفع اشکال در محل پادگان با رعایت شیوهنامههای بهداشتی بهرهمند شدند.
صادقی بیان کرد: در زمینه مستندسازی و ارائه گزارشات با کیفیت به اداره کل ورزش و جوانان استان و دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی کشور جزو سه استان برتر بودیم که جز با همکاری فرماندهان و مسوولان امر در نیروهای مسلح، اساتید دورهها و اداره کل ورزش و جوانان استان محقق نمیشد.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی هم گفت: امروز مفتخر هستیم که در چارچوب بیانیه گام دوم انقلاب که سرفصل اول آن موضوع علم و پژوهش بیان شده است، طرح ابتکاری سرباز مهارت را با موفقیت در استان اجرا کنیم.
حسن عزیزی با اشاره به اینکه ۹ هزار سرباز آموزشهای مختلف را فراگرفتند افزود: با همکاری جهاد دانشگاهی توانستیم ۱۰۰ درصد طرح را در استان اجرا کنیم.
وی بیان کرد: این دوره آموزشی ۴۸ ساعته تلنگری بود که سربازان مهارتهای خود را در زمینههای مختلف افزایش دهند.
در پایان این مراسم اساتید، فرماندهان و سربازان برتر طرح سرباز مهارت تقدیر شدند.
نظر شما