داریوش دهقان در این دیدارها بر ضرورت موانع فراروی طرح های مختلف و برخی مشکلات و چالش های انباشت شده از سالیان متمادی در لارستان رایزنی کرد و خواستار توجه و اهتمام ویژه دولت و نهادهای ملی در ساماندهی و شتاب بخشی اجرای طرح های نیمه تمام و مهم این شهرستان در حوزه های گوناگون شد.
طرح آبرسانی از سد سلمان فارسی برای رفع مشکل کم آبی در شهرها و روستاهای مختلف از جمله بخش بیرم ، موضوع ساماندهی و بازنگری مطالعات طرح فاضلاب شهری لار، نصب آب شیرین کن و رفع مشکل کم آبی به صورت کوتاه مدت در بخش سیل زده بیرم، موضوع انتقال آب از خلیج فارس، تکمیل جاده ملی لار- جهرم- بندرعباس ، تعیین تکلیف طرح احداث راه آهن لار- جهرم- شیراز- بندرعباس، تامین برخی تجهیزات مورد نیاز بیمارستانی و تامین اعتبار لازم بری تکمیل پردیس دانشکده پزشکی لارستان و همچنین پیگیری برای تامین بخشی از نیازهای مناطق سیل زده در جریان بارش های سیل آسای دیماه امسال از جمله موارد و طرح هایی بود که فرماندار لارستان در این دیدارها خواستار حل و یا تامین اعتبار برای شتاب بخشی در مراحل اجرای آنها شد.
روابط عمومی فرمانداری ویژه لارستان از قول داریوش دهقان آورده است: مسئولان و مقامات وزارتخانه های مربوطه در این راستا نیز قول همکاری داده اند و دستوراتی هم برای پیگیری این درخواست های بحق مردم لارستان نیز صادر شده است.
سرپرست فرمانداری لارستان در دیدار با معاون وزیر راه و شهرسازی خواستار تسریع در تکمیل و بهره برداری طرح بزرگراهی جهرم- لار- بندرعباس و همچنین تعیین تکلیف و اجرایی شدن طرح احداث راه آهن شیراز – جهرم- لارستان - بندرعباس شد.
خیرالله خادمی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور هم قول مساعد داد که در سریع ترین زمان ممکن درخواست های مطرح شده از سوی فرماندار ویژه لارستان را به جد به ویژه در زمینه اجرای طرح چهار خطه لار- جهرم- بندرعباس مورد توجه قرار دهد.
خادمی با اشاره به ضرورت و اهمیت این مسیر ترانزیتی و شاهراه حیاتی در جنوب کشور نیز گفت: یک افق چهارساله و تا ۱۴۰۴ برای اتمام این طرح پیش بینی شده که سالانه حدود ۷۰ تا ۱۰۰ کیلومتر از این محور بهره برداری میشود و زیر ترافیک می رود.
وی یادآور شد: طول محور شیراز – جهرم- لار- بندرعباس ۵۵۰ کیلومتر است که استان های فارس و هرمزگان را به هم متصل می کند و در حقیقت این جاده محور شریانی و ترانزیتی از هرمزگان به سمت استان فارس ، مرکز و دیگر استان های جنوبی کشور محسوب می شود.
وی اتمام این جاده ملی را اولویت اصلی وزارت راه و شهرسازی و معاونت توسعه ساخت راه های کشور دانست و تاکید کرد: طول این محور از حد فاصل شیراز به جهرم ۱۶۰ کیلومتر است که به بهره برداری رسیده و زیر ترافیک رفته است.
خادمی افزود: همچنین طول این محور از جهرم به سمت بندرعباس نیز ۳۹۰ کیلومتر است که عملیات اجرایی ۱۱۵ کیلومتر آن از هر دو سمت نیز به اتمام رسیده و زیر ترافیک رفته است.
او گفت که همچنین ۱۵۵ کیلومتر از سمت جهرم- لار – بندرعباس نیز هم اینک در حال اجراست که به عنوان اولویت اصلی وزارت راه و شهرسازی قرار دارد.
خادمی یادآور شد: ۱۲۰ کیلومتر باقیمانده این محور ترانزیتی و مهم کشور هنوز شروع نشده که مطالعات آن به اتمام رسیده است و به زودی نیز عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.
وی تصریح کرد: برنامه وزارت راه و شهرسازی برای چهار خطه کردن این محور مهم شریانی کشور این است که سالانه ۷۰ تا ۱۰۰ کیلومتر آن را به اتمام برسانیم و زیر بار ترافیک ببریم.
دهقان سرپرست فرمانداری لارستان همچنین پیرامون سایر دیدارهای خود گفت: معاون وزیر نیرو برای موضوع انتقال آب از خط دوم سد سلمان به بخش های بیرم و صحرای باغ، احداث آب شیرین کن برای بخش بیرم، تهیه لوله برای تعریض شبکه های فرسوده و توسعه شبکه روستاها، خرید تعداد ١٢٠ مخزن پنج مترمکعبی برای روستاهای لارستان، بازنگری طرح مطالعاتی فاضلاب شهر لار، احداث مخزن برای شهر قدیم لار، شهر لطیفی و روستاهای شهرستان و نیز انتقال آب از خلیج فارس دستورات لازم را صادر کرد.
وی تصریح کرد: معاون درمان وزیر بهداشت هم قول مساعد داد که برای تکمیل زیرساخت ها و رح های عمرانی در حوزه درمان در شهرستان لارستان و همگام با خیرین و نیک اندیشان این خطه اقدامات لازم انجام خواهد شد.
دهقان یادآور شد: معاون درمان وزیر بهداشت همچنین در مورد تامین دستگاه آنژیوگرافی برای بیمارستان امام رضا (ع) نیز دستورات لازم را صادر کرد.
دیدار با مدیرعامل بنیاد علوی
فرماندار لارستان همچنین با اشاره به دیدار خود با مدیرعامل بنیاد علوی نیز گفت: در این نشست وحید خاویی قول مساعد داد در خصوص موارد مطرح شده از جمله ارائه تسهیلات کم بهره برای اشتغال جوانان جویای کار، تامین ۵۰۰ سری جهیزیه به نو عروسان بی بضاعت، احداث ۲۰ خانه عالم در بخش ها و روستاهای شهرستان نیز کمک و مشارت کند.
دهقان یادآور شد: کمک به ساخت ۱۰۰ واحد مسکونی برای افراد فاقد مسکن، تامین ۲ هزار بسته معیشتی به افراد نیازمند شهرستان، تامین لوله برای بازسازی شبکه توزیع داخلی آب شهرها و روستاها به طول ۱۱۰ کیلومتر از دیگر دستورات و قول های مدیرعامل بنیاد علوی برای کمک به شهرتان و به ویژه نیازمندان این منطقه بود.
خاویی ، مدیر عامل بنیاد علوی همچنین گفت که به زودی یک تیم کارشناسی برای قرار دادن لارستان به عنوان نقطه هدف محرومیت زدایی به این منطقه اعزام خواهند شد.
روابط عمومی فرمانداری لارستان در ادامه اعلام کرد: زمینه سازی و هماهنگی برای این دیدارها و همچنین دیدارهای سایر مدیران اجرایی شهرستان لارستان با مسئولان و مقامات کشوری از سوی حسین حسین زاده نماینده مردم شهرستان های چهارگانه لارستان، خنج، گراش و اوز در مجلس شورای اسلامی بوده است.
شهرستان لارستان دارای هشت شهر و ۱۷۹ روستای دارای سکنه است که فاصله شهر لار مرکز آن با شیراز ۳۸۰ کیلومتر است.
نظر شما