بازار محصولات کشاورزی کرمانشاه روزانه در قرارگاه امنیت غذایی رصد می‌شود

کرمانشاه- ایرنا- رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه تشکیل روزانه جلسات قرارگاه امنیت غذایی را نشان از شرایط ویژه کشور دانست و گفت: محور کار این جلسات رصد بازار محصولات کشاورزی و بررسی مشکلات، ارایه راهکارها و اتخاذ تصمیمات برای رفع موانع و مشکلات تولید است.

به گزارش ایرنا، «شهریار قاسمی» عصر جمعه در دیدار با حجت الاسلام «سیدجواد حسینی کیا» نماینده مردم سنقروکلیایی در مجلس شورای اسلامی، از پیگیری وی در راستای رفع مشکلات تولیدکنندگان در مرغداری ها این شهرستان قدردانی کرد.

وی تولیدات کشاورزی و دامپروری را محور توسعه اقتصادی استان دانست و گفت: مشکلات پیش روی تولیدکنندگان مرغداری ها را پیگیری می کنیم.

نماینده مردم سنقروکلیایی در مجلس شورای اسلامی نیز با ابراز خرسندی از تشکیل این جلسه به مسایل و مشکلات تولیدکنندگان در مرغداری های این شهرستان پرداخت و خواستار همفکری در جهت رفع آنها شد.

حسینی کیا با اشاره به شرایط سخت معیشتی و اقتصادی  مردم و وضعیت تحریم،  گفت: بایستی با روحیه کار جهادی در مقابل تحریم ها بایستیم.

به گزارش ایرنا، در استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه حدود ۱۲۵ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی مشغول فعالیت هستند.

استان کرمانشاه با بیش از ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی و تولید سالانه چهار میلیون و ۲۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی، دامی و باغی یکی از قطب های کشاورزی کشور است.

در استان کرمانشاه چهار میلیون و ۶۵۰ واحد دامی و بیش از یک هزار و ۳۳۳ واحد دامپروری صنعتی شامل ۷۰۰ واحد مرغداری گوشتی صنعتی، ۱۷۶ واحد گاوداری شیری، ۱۸۱ واحد پرواربندی گوساله و ۲۱۹ واحد پرواربندی بره فعال است.

در این استان همچنین ۲۴ واحد مرغداری تخمگذار، ۱۳ واحد پرورش بوقلمون صنعتی، ۹ واحد مرغ مادر گوشتی، چهار واحد جوجه کشی، ۲ واحد مرکز پرندگان زینتی، پنج واحد پرورش شترمرغ و بیش از ۳۰۹ هزار کلنی زنبور عسل و سایر واحدهای بخش روستایی و عشایری وجود دارد.

در کرمانشاه سالانه بیش از ۴۵۱ هزار تن انواع محصولات دامی شامل ۳۳۶ هزار تن شیرخام، ۳۶ هزار و ۳۰۰ تن گوشت قرمز، ۶۳ هزار و ۸۰۰ تن گوشت طیور، ۱۱ هزار و ۱۰۰ تن تخم مرغ و چهار هزار و ۸۳ تن عسل تولید می شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha