سید قاسم قوامی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تئاتر بچههای مسجد یک رویداد مردمی بوده که هدف اصلی آن حضور در مجامع دارای مخاطب عام است که کمتر تئاتر تماشا می کنند.
وی با بیان اینکه مساجد بستر مناسبی برای ترویج هنر دینی و اسلامی به شمار میروند، اظهار داشت: تئاتر بچههای مسجد در سه فاز در دست اجرا قرار دارد که فاز اول آن از سه تا ۱۲ بهمن ماه با اجرای سه نمایش با عنوان" روزی که بهشتی شدم" به کارگردانی فائزه کاظم پور، نمایش "روبه" به کارگردانی محمد یغمایی و نمایش "کفش" به کارگردانی علی سلیمانی در معرض دید عموم و نمازگزاران قرار گرفت و بیش از چهار هزار نفر از نمایش بچههای مسجد در شهر قزوین بهره مند شدند.
قوامی تصریح کرد: در فاز دوم که از ۱۶ تا ۲۵ اسفند ماه در حال اجرا است سه نمایش با عنوان "گمشدگان آسمانی" به نویسندگی و کارگردانی سعید چگینی، نمایش "خوان و خون " به کارگردانی علی رییسی و نمایش "این قصه برای نخوابیدن است" به کارگردانی مائده کاتبی با ۳۰ اجرا در ۱۰ مسجد استان در حال برگزاری است.
این مسوول با بیان اینکه در سه فاز برگزاری این نمایشگاه ها ۹۰ اجرا در ۳۰ مسجد در سطح استان در دستور کار قرار دارد، افزود: نمایش بچههای مسجد در مساجد شهر قزوین و تعدادی از شهرهای اقماری مانند اقبالیه، بیدستان، شریف آباد، محمدیه، مهرگان و محمود آباد و روستای انجیلاق اجرا خواهد شد.
وی تاکید کرد: فاز سوم برگزاری این نمایشها در سال ۱۴۰۱ با تولید سه اثر نمایشی دیگر رقم خواهد خورد که در ۳۰ مسجد استان در معرض دید مخاطبان قرار خواهند گرفت و در نهایت سه اثر برگزیده از استان قزوین به جشنواره ملی معرفی خواهد شد.
قوامی خاطرنشان کرد: تمرینهای مستمر با هدف تقویت فن بیان، آمادگی بدن و اتودهای نمایشی از جمله چارچوبهای اجرایی در جریان تمرینهای مستمر در قالب تئاتر بچههای مسجد است.
وی یادآور شد: تئاتر بچههای مسجد میتواند نخبههای متعهد انقلابی را در عرصه تئاتر و نمایشنامه نویسی شناسایی و تربیت کند و باید از این ظرفیت به نحو مطلوب بهره برداری کرد.
نظر شما