۲۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۱:۰۶
کد خبر: 84680389
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۲۵ تیم بازرسی بر واحدهای عرضه فرآورده‌های دامی در یزد نظارت می‌کنند

یزد - ایرنا - مدیرکل دامپزشکی یزد از آغاز طرح تشدید کنترل نظارت های بهداشتی بر فعالیت واحدهای عرضه و توزیع فرآورده های خام دامی در ایام نوروز در سطح استان خبر داد و گفت: در این طرح ۲۵ اکیپ ثابت و سیار فعالیت می کنند.

به گزارش ایرنا علی فاتحی نیا روز شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این طرح به مدت ۲ ماه ادامه دارد افزود: از مجموعه اکیپ ها ۱۱ تیم ثابت و بقیه سیار است.

وی اظهار کرد: بازرسان دامپزشکی در قالب تیم هایی بر تمام مراکز عرضه فرآورده های خامی و دامی شامل  هتل ها، چلوکبابی ها، ایستگاه های جمع آوری شیر، سردخانه ها، مراکز بسته بندی و خودروهای حمل فراورده های خام دامی نظارت می کنند.

فاتحی نیا با بیان اینکه نظارت ها از ساعت هشت صبح تا ۲۰ شب ادامه دارد خاطرنشان کرد: همچنین شهروندان در صورت مشاهده تخلف و هر گونه شکایتی می توانند با شماره ۱۵۱۲ تماس حاصل نمایند.

مدیرکل دامپزشکی استان یزد تعداد مراکز عرضه و فرآورده های خامی و دامی تحت نظارت این اداره کل را سه هزار و ۵۰۰ مورد بیان کرد  و گفت: در نظارت ها جای هیچ گونه اغماض و چشم پوشی وجود ندارد و موارد تخلف به مراجع قضایی جهت رسیدگی معرفی می شوند.

وی تعداد کشتارگاه های دام و طیور استان را به ترتیب  ۹ و پنج مورد بیان کرد و گفت: این واحدها و همچنین کلینیک ها در ایام تعطیلات نوروز فعال و خدمات ارائه می کنند.

فاتحی نیا از شهروندان خواست برای حفظ سلامتی خود و خانواده، ارتقای سطح بهداشت جامعه و جلوگیری از اشاعه بیماری های مشترک بین انسان و دام، گوشت قرمز، مرغ، ماهی و سایر فرآورده های خام دامی را از مراکز مجاز و دارای مهر و نشان دامپزشکی خرید کنند.

وی تصریح کرد: مردم باید حتما فراورده های خام دامی را از مراکز مجاز تهیه کرده و به مهر و لیبل دامپزشکی و تاریخ انقضا دقت داشته باشند و از خرید فرآورده خام دامی از فله فروش ها و دست فروش ها  جدا خودداری کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha