غلامعلی حیدری روز یکشنبه در نشست ستاد امر به معروف و نهی از منکر چهارمحال و بختیاری از جهاد تبیین به عنوان مهمترین امر به معروف نام برد و تصریح کرد: تشکیل حکومت اسلامی خود بزرگترین امر به معروف است و در شرایط و مقطعی که دشمن تلاش دارد با ایجاد یاس و ناامیدی و ناکارآمد جلوه دادن امور، این امر معروف را زیر سوال ببرد، باید با استفاده از ظرفیتها و ساماندهی و مدیریت آنها در حوزه جهاد تبیین وارد عمل شد و کار موثر انجام داد.
حیدری با بیان اینکه در مسائل فرعی و کوچک حوزه امر به معروف و نهی از منکر به جای رسانهای کردن و عمومی کردن آنها بهتر است به شکل نقطهای عمل شود، افزود: از مدیران و فرمانداران نیز خواسته شده است در اوج ساعات کاری و افزایش مراجعات مردمی از تشکیل جلسات پرهیز کنند تا مردم به در بسته نخورند.
استاندار چهارمحال و بختیاری، بزرگترین امر به معروف را عمل به حوزه کاری بیان و تصریح کرد: دستگاههای فرهنگی و آموزشی در حوزه امر به معروف و نهی از منکر وظیفه سنگینتری دارند چرا که ارزشهای انقلابی در مراکز تربیتی و فرهنگی نهادینه میشود و نباید اجازه داد این مراکز به باشگاههای سیاسی تبدیل شوند.
حیدری اظهار داشت: ارائه برنامه راهبردی برای مراکز فرهنگی و تربیتی ضروری است و لازم است ستاد امر به معروف و نهی منکر علاوه بر توجه به این مراکز به بررسی علل برخی مسائل و آسیبها در این مراکز نیز بپردازند.
وی تمرکز فعالیتهای ستاد امر به معروف و نهی از منکر در سال آینده به ارائه راهکارهای علمی و پژوهشی در خصوص آسیبها را از جمله پیشنهادهای اجرایی در این زمینه بیان کرد و در بخش دیگری از سخنان خود تقویت موضع مدیران انقلابی را یادآوری کرد و گفت: دولت بارقههای امید را ایجاد کرده است و بهتر آن است که همه تلاش کنند این بارقههای امید را عمیق ببخشند، باید واقعیتهای کاری گفته شود که این خود عامل ترویج معروفات نیز به شمار میرود.
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه داشتن برنامه مدیریتی و ابتکار عمل در حوزه فضای مجازی یک امر به معروف است، گفت: تمامی دستگاههای اجرای برای این موضوع باید برنامه عملیاتی داشته باشند و در این راستا از ظرفیتهای مردمی نیز به شکل مطلوبی میتوان استفاده کرد.
حیدری یادآور شد: موضوع فضای مجازی بارها مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار گرفته است که این نشان دهنده اهمیت این فضا است، این فضا میتواند خود عامل منکر و هم عامل معروف باشد از این رو لازم است برای حضور فعال در این عرصه در راستای امر به معروف، برنامهریزی شود.
وی با اشاره به ضرورت تولید محتوا و توجه به مشارکتهای مردمی در این خصوص تصریح کرد: حضور فعال مردم از علتهای اصلی موفقیتهای به دست آمده در تمامی عرصههای فرهنگی و اجتماعی است و مساجد به عنوان پایگاههای مردمی از ظرفیت بالایی در این زمینه برخوردار هستند.
حیدری همافزایی و سازماندهی علما، روحانیون و هیات امنای مساجد و همچنین پایگاههای بسیج را برای جریان سازی در امر به معروف و نهی از منکر مهم دانست و ادامه داد: در بخش دستگاههای اجرایی نیز موضوعات مرتبط به جد پیگیری خواهد شد و از مدیران نیز خواسته میشود در پاسخگویی و تکریم مردم و حل مشکلات آنان اهتمام داشته باشند.
به گزارش ایرنا، در نشست ستاد امر به معروف و نهی از منکر در خصوص برخی موارد کاری همچون اختصاص ۱۰ درصد از ظرفیت تابلوهای تبلیغاتی به ارائه محتوای متناسب با امر به معروف و نهی از منکر، نحوه تخصیص اعتبارت برای احداث ساختمان این ستاد، تشکیل کمیتههای تخصصی برای پیگیری گزارشهای مردمی و صدور کارتهای تذکر لسانی برای امران به معروف و ناهیان از منکر بحث و تبادلنظر شد.
نظر شما