به گزارش ایرنا، اختتامیه رویداد استارت آپی کاهش مصرف سوخت روز یکشنبه با حضور ۶ گروه منتخب به کار خود پایان داد و در نهایت سه طرح را به عنوان ایده ها و پروژه های برتر معرفی کرد.
سید ایمان حیاتی معاون صنایع کوچک شرکت شهرک های استان تهران در ابتدای این برنامه اعلام کرد: تلاش می کنیم که هر شخصی در هر جایگاهی قدم های مثبتی برای بهبود صنعت خودروسازی بردارد.
وی ایران را کشوری بزرگ و پهناور و با جمعیت بالا خواند و افزود: زمانی این کشور یکی از برترین کشورهای قدرتمند جهان بود، زمانی که هنوز خبری از سلاح گرم، توپ و تانک نبود، اما طی ۲۰۰ سال گذشته، این سرزمین در یک عقب ماندگی قابل توجه گرفتار شده است.
حیاتی اظهار داشت: با پیروزی انقلاب و رهبری داهیانه امام و رهبری، این شکاف پر شده و اکنون ایران یکی از کشورهایی است که توان بالایی در تولید و صادرات تسلیحات نظامی، علمی و صنعتی دارد.
معاون صنایع کوچک شرکت شهرک های استان تهران با بیان اینکه باید به یکی از کشورهای صاحب نظر در حوزه صنعت نیز تبدیل شویم، یادآورشد: نسلی که اکنون پای کار آمده، مانند آب راه خود را پیدا می کند و ما نیز به عنوان مسئولان این کشور باید راه را برای پیش روی آنان باز و از تلاش هایشان حمایت کنیم.
وی خاطرنشان کرد: راه حل مشکلات صنعتی و تولیدی کشور از دل استارت آپ ها بیرون می آید و بدون شک در حوزه صنعت خودروسازی نیز ایده های جدید و فناورانه می توانند نقش و تاثیر به سزایی داشته باشند.
راه اندازی خوشه قطعات خودرو در استان تهران
حیاتی با بیان اینکه امسال خوشه قطعات خودرو در استان تهران راه اندازی شد، ادامه داد: دولت اعتبار قابل توجهی برای حمایت از خوشه های صنعتی پیش بینی کرده است و به حمایت از این بخش می پردازد.
خدیجه گودرزی کارشناس ارشد بهینه سازی انرژی در بخش حمل و نقل شرکت بهینه سازی مصرف سوخت کشور و داور رویداد نیز در ادامه این برنامه گفت: صنعت خودروسازی ما با تکنولوژی روز فاصله بسیاری دارد و مصرف سوخت در آنها بالاست و در این شرایط نمی توان از مردم انتظار مصرف سوخت کمتری را داشت.
وی اضافه کرد: در تلاشیم سبدی از طرح های دانش بنیان را شناسایی و از بسترهای قانونی بسیار قابل توجهی در حمایت از طرح های دانش بنیان وجود دارد، استفاده کنیم.
گودرزی بیان کرد: ادبیات توسعه فناوری به خوبی در لایه های مدیریتی جا افتاده است و همین مساله کار را در حمایت از شرکت های دانش بنیان تسهیل می کند.
در این برنامه ۶ ایده منتخب به ارائه طرح ها، مزایای تولیدی و اقتصادی آنها پرداختند و داوران حاضر نیز این ایده را نقد و نقاط قوت و ضعف آنها را بیان کردند.
در پایان این مراسم سه طرح بهینه سازی موتورهای پیستونی توسط شاتونهای آلومینیوم آلیاژی متعلق به فواد عبادی ، فرآیندتبدیل سوخت سی ان جی با استفاده از دستگاه مولد هیدروژن برای پوریا مجیدی و موتور دوگانه "سوز با شمع دوبل" برای بهزاد صفار زاده به ترتیب رتبه های اول تا سوم این رویداد را کسب کردند.
نظر شما