به گزارش ایرنا، ولیالله نصر، روز دوشنبه در جلسه ساماندهی مُتکدیان استان در استانداری افزود: ۱۳۲ هزار معلول در استان زیر پوشش بهزیستی قرار دارند و برای آنان انواع طرحهای توانبخشی و خدماتی اجرا میشود.
وی با اشاره به اینکه مرکز غربالگری، حلقه مفقوده آسیبهای اجتماعی در اصفهان است، اظهار داشت: در این مرکز، مُتخصصان باید افراد دارای مشکلات گوناگون مانند معتادان، بیماران روانی حاد و مُزمن و کودکان کار را تفکیک کنند تا بتوان برای هر یک جداگانه تصمیمگیری کرد.
مدیرکل بهزیستی اصفهان گفت: برخورد قهری با آسیبهای اجتماعی باعث از بین رفتن آن نمیشود بلکه سبب تغییر یک آسیب به آسیب دیگر میشود لذا باید از اینگونه برخوردها اجتناب کرد.
نصر با بیاناینکه درآمدزایی سبب حضور افراد متنوع در فعالیتهایی نظیر تکدیگری، جمعآوری ضایعات و غیره میشود، گفت: برخی از کودکان کار درآمد بالایی دارند و حتی بیش از ۳۵۰ هزار تومان در روز پول بدست میآورند، برای مثال یک کودک افغانستانی ماهیانه پنج میلیون تومان برای خانوادهاش میفرستد.
محسن یارمحمدیان دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر اصفهان نیز در این نشست گفت: این استان دارای چهار هزار معتاد مُتجاهر است که در فصول مختلف تعداد آنها فرق میکند، ۱۰ شهرستان استان از این نظر در وضعیت سفید، ۱۰ شهرستان در وضعیت متوسط، پنج شهرستان در وضعیت قرمز و سه شهرستان در وضعیت بینابین دارند.
جلسه ساماندهی مُتکدیان در استان اصفهان با حضور مسولان دستگاههای اجرایی از جمله بهزیستی، نیروی انتظامی، ستاد مبارزه با مواد مخدر، شهرداری و فرمانداریها در استانداری برگزار شد.
نظر شما