به گزارش ایرنا، محمدرضا جاننثاری، روز دوشنبه در جلسه ساماندهی متکدیان استان در استانداری افزود: بدون بانک اطلاعاتی جامع و کامل، اقدامات نه بصورت علمی و برآورد صحیح بلکه بصورت حدسی و غیردقیق انجام میشود.
وی ادامه داد: نکته مهم دیگر ایجاد مرکز غربالگری آسیبهای اجتماعی در تمام شهرستانهاست تا هر منطقه بتواند انواع افراد با انواع آسیب را بدرستی تفکیک کند و به دستگاه اجرایی مربوطه ارجاع دهد.
معاون استاندار اصفهان تصریح کرد: فرهنگسازی در باره انجام فعالیتهای خیرخواهانه، دیگر مقوله با اهمیت در کاهش تکدیگری است به این معنا که شهروندان نیازمند واقعی و غیرواقعی را از یکدیگر تشخیص دهند.
وی ادامه داد: رسانهها بویژه صدا و سیما باید در این زمینه فرهنگسازی و نیازمندان غیرواقعی را معرفی کنند تا اعتماد مردم به دستگاههای خدمترسان مانند کمیته امداد بیشتر شود.
جاننثاری با تاکید بر اینکه بسیاری از امور نیکوکارانه بر مبنای انساندوستانه شکل میگیرد، خاطرنشان کرد: جلوگیری از افزایش آسیبهای اجتماعی با ابلاغ اداری قابل حصول نیست بلکه مُستلزم احساس وظیفه بیشتر و ارتقای مسوولیت پذیری است.
همچنین مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری اصفهان در این نشست اظهار داشت: بهبود همکاری دستگاههای اجرایی برای تدوین راهکار مناسب در زمینه کاهش تکدیگری و آسیبهای اجتماعی ضروریست.
مسعود مهدویانفر اضافه کرد: برگزاری این جلسات که با حضور فرمانداران شهرستانهای درگیر با پدیده تکدیگری همراه است تا حصول نتیجه ادامه خواهد یافت.
جلسه ساماندهی مُتکدیان در استان اصفهان با حضور مسولان دستگاههای اجرایی از جمله بهزیستی، نیروی انتظامی، ستاد مبارزه با مواد مخدر، شهرداری و فرمانداریها در استانداری برگزار شد.
نظر شما