علیرضا فاتحینژاد روز دوشنبه در جلسه ستاد کرونا که در محل فرمانداری قرچک برگزار شد اظهار داشت: جلوگیری از بروز بحران شیوع کرونا، به رعایت شیوهنامههای بهداشتی در ایام پایانی سال و تعطیلات نوروز وابسته بوده و این امر نیازمند همراهی و همکاری مردم با مسئولان است.
وی افزود: یکی از تاکیدات ستاد ملی مبارزه با کرونا، تزریق سه دز واکسن است، چرا که با گذشت مدت زمان زیاد از تزریق دز دوم، زمینه ابتلا افراد به ویروس فراهم میشود لذا ضروری است تا با استفاده از ظرفیت گروههای فعال فرهنگی اجتماعی و تریبونها برای ایجاد پویش تشویق مردم به واکسیناسیون نوبت سوم استفاده شود.
این مسئول خاطرنشان کرد: ستاد کرونای شهرستان قرچک تمهیدات لازم را برای رعایت شیوهنامههای بهداشتی در برگزاری جشنهای نیمه شعبان، ایام نوروز و ماه مبارک رمضان را پیشبینی کرده که تمامی این برنامهریزیها و حصول نتیجه رضایتبخش به همراهی و همکاری مستقیم مردم نیاز دارد.
فاتحینژاد ادامه داد: با توجه روزهای پایانی سال و انجام آیین زیارت اهل قبور و بقاع متبرکه در شب جمعه آخر سال، اداره اوقاف و امور خیریه موظف است نسبت به پیشبینی تمهیدات لازم برای رعایت دستورالعملهای بهداشتی و همکاری با شبکه بهداشت و درمان و نیروی انتظامی اقدام کند.
وی افزود: قرچک برای پذیرایی از مسافران نوروزی آمادگی کامل دارد و برای این امر رعایت شیوهنامههای بهداشتی در سامانه حملونقل، اسکان مسافران در هتلها و مهمانسراهای دارای مجوز، انجام کمکهای مؤمنانه و نظارت بر صنوف را مطابق برنامهریزی صورت گرفته در دستور کار دارد.
سرپرست فرمانداری قرچک ادامه داد: دریافت کد هوشمند نشان سلامت برای فعالیت اصناف ضروری است و قطعا بازرسان با موارد تخلف برخورد قانونی میکنند.
وی اظهار داشت: شیوع ویروس کرونا، سلامت روان مردم را دچار آسیب کرده لذا با توجه به بهتر شدن شرایط، فرصت مناسبی برای پیشگیری از اختلالات روانی خانودهها، ارائه مشاورههای لازم از سوی شبکه داشت و درمان، بهزیستی، آموزش و پرورش و دانشگاهها فراهم شده که این مهم نیز باید در دستور کار قرار گیرد.
سرپرست فرمانداری قرچک یادآور شد: ادارات قرچک برای استقبال از ایام نوروز در آمادهباش کامل به سر میبرند و از مردم نیز تقاضا میشود تا در این روزها دستورالعملهای بهداشتی را رعایت کرده و شرایط مناسبی را برای شهرستان رقم بزنند.
به گزارش ایرنا، تپه باستانی پردیس، تپه پوئینک، پل باقرآباد، قلعه رضی آباد، تپه های داودآباد، امامزاده ابراهیم، امامزاده بی بی زبیده و امامزاده عبدالله، تپه محمد آباد از مهمترین آثار تاریخی شهرستان قرچک است که از این آثار، تپه پوئینک، تپه پردیس، امامزاده بی بی زبیده، امامزاده عبدالله و تپه شماره یک داودآباد در فهرست آثار ملی ثبت شدند.
شهرستان قرچک به دلیل نزدیکی به پایتخت، از شرایط مناسبی برای حضور گردشگران برخوردار است ضمن این که زیرساخت هایی مانند هتل محل اقامت، بیمارستان، درمانگاه ها و داروخانه های شبانه روزی شرایط را برای حضور گردشگران فراهم می کند.
اقوام مختلفی از سراسر ایران، در شهرستان قرچک زندگی می کنند که این امر زمینه را برای حضور گردشگران از سایر استان های کشور و معرفی این شهرستان فراهم میکند.
قرچک با ۲۷۰ هزار نفر جمعیت در ۳۰ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است.
نظر شما