به گزارش عصر دوشنبه روابط عمومی ادارهکل راهداری و حملونقل جادهای قم، حمید سالاری اظهار داشت: همه ساله در قالب طرحهایی شامل امور فرهنگی فیزیکی، به ارتقای ایمنی مدارس حاشیه راهها، راکبان موتورسیکلت، وانت بارها و ادوات کشاورزی در سطح روستاها و گلوگاههای جادهای در استان اقدام میشود.
وی با بیانکه اقدامهای فیزیکی شامل نصب علائم، اجرای شیار لرزاننده، نصب سرعتگاه، اجرای خطوط و نقوش ترافیکی است تصریح کرد: در بخش فرهنگی نیز اقدامهایی در قالب اجرای برنامههای آموزشی انگیزشی، اجرای مسابقههای پیامکی، تهیه و توزیع اقلام فرهنگی منقش به پیامهای ترافیکی کیف، جامدادی و دفترچه بازی اجرای برنامههای نمایشی و تیزرهای تلویزیونی در بین مجموعه هدف اجرا میشود.
وی به اجرای طرح آموزشی انگیزشی ایمنی و ترافیک که طی سال جاری و در سطح روستاهای استان به مرحله اجرا درآمد اشاره کرد و گفت: با عنایت به شرایط کرونایی کشور و احتمال شیوع این ویروس، طرحهای مدنظر با رعایت جامع شیوهنامههای بهداشتی و هماهنگی با آموزش و پرورش، پلیس راه، بخشداریها، تدارک و جهت اجرا در سطح ۴۵ روستای استان قم عملیاتی شده است.
سالاری در خصوص نوع و نحوه اجرای طرح ارتقای ایمنی مدارس حاشیه راهها، راکبان موتورسیکلت، وانتبارها و ادوات کشاورزی، که هم اینک در سطح روستاهای شهرستان کهک درحال اجرا است گفت: طرح آموزشی انگیزشی ایمنی و ترافیک درسال جاری از اول اسفندماه آغاز شده و ظرف مدت چهار ماه و تاپایان خردادماه سال ۱۴۰۱ در ۴۵ روستای استان به مرحله اجرا درخواهد آمد.
وی مدت زمان اجرای طرح را در هر روستا یکونیم ساعت اعلام و تصریح کرد: با توجه به تعداد روستاها و امکان اجرای برنامه.های دیگری در قالب این طرح در مجموع ۶۸ ساعت اجرای برنامه در سطح روستاهای هدف لحاظ شده است.
وی میزان اعتبار تخصیصی این طرح را بالغ بر ۵۶۰ میلیون ریال اعلام و خاطرنشان کرد: طی مدتی که از اجرای طرح در سطح روستاهای شهرستان کهک گذشته شاهد استقبال خوب جامعه هدف از موضوع و نحوه اجرای برنامهها بودهایم.
سالاری در پایان یادآور شد: آشنایی با قوانین و مقررات ترافیک جادهای به منظور کاهش حداکثری سوانح سفرهای برونشهری، هدف اصلی در اجرای این طرح است.
نظر شما