مریم کمانی روز سه شنبه در گفت و گوبا خبرنگار ایرنا افزود: کارگاه هایی را طی ۲ سال گذشته در زندان بزرگ تهران، فشافویه و ندامتگاه زنان در قرچک ایجاد کرده ایم که اکنون افراد با علاقه مندی و هنرمندی در آنها فعالیت می کنند و درآمدهای این فعالیت کمک هزینه ای برای تامین معاش خانواده های آنان به شمار می آید.
وی اظهار داشت: هر فرش برای حدود ۲۷ نفر در مجموع اشتغالزایی دارد و از همین رو این صنعت با کمترین میزان سرمایه گذاری بیشترین بازدهی را دارد.
این مسئول خاطرنشان کرد: تهران سابقه بسیاری در تولید فرش های زندان باف دارد و حتی در دوره های گذشته تولیدات خوبی در این زمینه وجود داشته است.
کمانی با بیان اینکه هفت تعاونی فرش روستایی و بیش از ۲۶۰ تعاونی فرش شهری داریم که به غیر از یک مورد به طور متوسط ۵۰۰ نفر عضو دارند، یادآور شد: با فعالیت همین بافندگان طی سال ۹۹ در مجموع ۱۵۷ هزار و ۶۰۷ متر مربع فرش تولید شد.
رئیس اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران گفت: قانون بیمه های اجتماعی قالیبافان و شاغلان صنایع دستی شناسنامه دار یکی از مشکلات پیش روی فرش بافان است که با وجود تمام پیگیری ها هنوز این گروه به طور کامل بیمه نشده اند.
وی بیمهری سازمان تامین اجتماعی و نبود اعتبار کافی را از مهمترین علت بیمه نشدن قالیبافان برشمرد و گفت: از بین ۴۵ هزار و ۳۸۰ بافنده در این استان فقط هفت هزار و ۴۵۶ نفر حدود ۱۶.۵ درصد تحت پوشش بیمه هستند.
این مسئول یادآور شد: بیمه حق مسلم هر شهروندی است و بافندگان فرش نیز که فعابیت اقتصادی و تولیدی دارند باید از این حق قانونی برخوردار باشند.
نظر شما