برخورد با دانه درشت ها اولویت مدیریت شهری/شورا از سفر تاجیکستان مطلع بود

تهران - ایرنا - عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اجرای حکم کمیسیون ماده ۱۰۰ و تخریب بخشی از مجتمع پالادیوم گفت: اجرای این حکم نشان داد که اولویت اجرای احکام شهرداری تهران برای دانه درشت‌ها خواهد بود.

به گزارش ایرنا مهدی اقراریان روز سه شنبه در جریان پنجاه و چهارمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به روز میلاد حضرت مهدی (عج) و روز سربازان گمنام امام زمان از وجود امنیت در کشور تقدیر کرد و امنیت را حاصل تلاش سربازان امام زمان دانست.

وی افزود: سربازان امام زمان در وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه توانستند در کشور و در مرزهای شرقی کشور و همچنین در خنثی سازی توطئه های دشمنان در تاسیسات هسته‌ای موفق باشند.

اقراریان با بیان تذکر خود درباره اجرای احکام کمیسیون ماده ۱۰۰ گفت: از شهرداری منطقه یک به دلیل پیگیری و همکاری دستگاه قضایی و ناجا برای اجرای حکم کمیسیون ماده ۱۰۰ در خصوص مجموعه پالادیوم تشکر می‌کنم.

وی ادامه داد: تجربه این اقدام و اقدام دیگری در منطقه ۵ شهرداری تهران نشان داد که اگر قرار است در شهرداری تهران با تخلفات برخورد شود، اولویت با دانه درشت ها و افرادی است که گمان می کنند به دلیل برخورداری از رانت ثروت و قدرت در حاشیه امن قرار دارند.

عضو شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: این رویه و اقدام نشان داد که در خصوص اجرای احکام کمیسیون ماده ۱۰۰ اولویت با ساخت و سازهای دارای شرایط خاص و ویژه است.

پیشنهاد تقدیر از کارمند وظیفه‌شناس شرکت بهره برداری مترو

مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران، پیشنهاد تقدیر از مهدی معصومی مسئول کاردانی دانشگاه شریف را مطرح کرد و گفت: عصر روز دوم اسفند ماه یکی از کارکنان متعهد و خدوم شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه، مهدی معصومی مسئول کاردان ایستگاه دانشگاه شریف، بسته حاوی ۴۸۰ قطعه پلاک طلا به ارزش بیش از ۷۰۰ میلیون تومان را پیدا کرد.

وی گفت: این کارمند خدوم با حضور پلیس و دستگاه انتظامی تلاش کرد که بسته را به صاحب اصلی آن بازگرداند و این چندمین مرتبه ای است که ایشان این اقدام ارزشمند را انجام می‌دهند.

پیرهادی پیشنهاد کرد با تاکید بر اهمیت این کار و ترویج فرهنگ تعهد و وظیفه شناسی، به نمایندگی از کارکنان خدوم پاکبان، حریم بان، شهربان و سایر کارکنانی که از این دست فعالیت ها را انجام می‌دهند، از مهدی معصومی در صحن شورای شهر تقدیر و تشکر شود.

وی با قدردانی از کارکنان و کارگران شهرداری تهران افزود: در عید همه افراد به فکر سفر هستند اما تعداد زیادی از کارکنان شهرداری در فکر خدمت به شهروندان هستند.

پس از سخنان مهدی پیرهادی پرویز سروری که ریاست جلسه را بر عهده داشت اعلام کرد که در نخستین جلسه سال نو از مهدی معصومی دعوت و از وی قدردانی می‌شود.

اقدامات شهرداری با هماهنگی شورا باشد

ناصر امانی عضو شورای شهر تهران در جریان بررسی نظام نامه‌محله، به شهرداری تهران تذکر داد و گفت: سه هفته پیش دستخطی را با خط خودم تنظیم و ۱۱ نفر از اعضا در حال امضا بودند که آقای علوی، دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران، متوجه شدند و گفتند در این خصوص روی یک طرح کار کردیم و توضیحات مفصلی برای بنده دادند و بنده قانع شدم و نوشته‌ام را در دفترم گذاشتم.

 وی با بیان اینکه این متن خطاب به ریاست شورای اسلامی شهر تهران نوشته شده به قرائت متن پرداخت و گفت: شورایاری‌ها نهادی مردمی و معتمدان مردم محلات شهر تهران هستند و به عنوان بازوی نظارتی شورای شهر تبدیل به درخت تناوری شده‌اند که وظیفه حفظ و حراست و آبیاری و زنده نگه داشتن این درخت با باغبان یعنی شورای شهر است.  

امانی اضافه کرد: بدیهی است قطع و خشک کردن درختان هر چند دردآور و تاسف بار است اما به سرعت انجام می‌شود اما کاشت، پرورش و نگهداری آن زمان‌بر و هزینه‌ساز است.

وی افزود: گزارش‌هایی دریافت کرده‌ایم که نوع برخورد شهرداران و مدیران شهری درباره این نهاد مردمی نگران کننده است بنابراین استدعا داریم همان گونه که در جریان تبلیغات انتخابات همه ما قول دادیم از هر اقدامی خارج از قانون و تصمیم جمعی شورای شهر در این رابطه خودداری و هر چه سریع‌تر تکلیف ابهام و مانع قانونی ادامه فعالیت شورایاری‌ها را با تعامل با مسئولان عالی رتبه قوای سه گانه کشور روشن شود.  

امانی با بیان اینکه متن تهیه شده را آقایان کاشانی، اقراریان، شربیانی، قائمی، تشکری هاشمی، عباسی و خانم ها شمس احسان و نجفی دیگر اعضای شورا  امضا کردند، گفت: زمانی که دوستان متوجه خبر می‌شوند، ناراحت شده و پیگیری می‌کنند که اعضای شورا انصراف دهند.  

وی ادامه داد: شهرداری باید بداند ریشه‌اش شورا است و اگر قرار است کاری انجام دهد باید با شورا هماهنگی کند.  

امانی خطاب به علیرضا زاکانی شهردار تهران و  فروزنده معاون وی، گفت: همین امروز شورا را دعوت کردید که بیایند در مراسم کلنگ زنی نهضت ملی مسکن شرکت کنند اما به عنوان یک عضو شورا اصلا نمی‌دانم این چیست و نقش شهرداری چیست و ما کجای کار قرار داریم و در آنجا چه چیزی را می‌بینیم. شورایاری یک مورد است، در مورد مسکن می‌خواهیم چه کار کنیم.  

وی تاکید کرد: شهرداری باید این هشدارها را دریافت کند؛ ما شورا هستیم و به مردم قول دادیم و سوگند یاد کردیم که از حقوق مردم دفاع کنیم.

امانی با این حال اعضای شورا در جریان مسائل شهر نیستند، افزود: اینها عکس العمل است و یک بخش هم احساسی است چون به حساب نمی‌آییم؛ ما به سفر آقای زاکانی به تاجیکستان و اجازه نگرفتن از شورا واکنش نشان دادیم، به مصوبه‌ای که شورای معاونان در مورد شهرسازی انجام دادند هم واکنش داشتیم اما تا کی باید سکوت کنیم.  

وی خطاب به شهردار تهران  تاکید کرد که شورا را به حساب بیاورید و مرزهای قانونی شورا را رعایت کنید.

شورای شهر از سفر به تاجیکستان مطلع به بود

لطف الله فروزنده معاون شهردار تهران پس از انتقاد ناصر امانی عضو شورای شهر تهران از بی‌خبری شورای شهر نسبت به فعالیت‌های شهرداری از جمله سفر به تاجیکستان و جهاد مسکن، گفت که 2 هفته پیش از سفر شهردار به تاجیکستان، شورای شهر از این سفر مطلع شد و نماینده خود را معرفی کرد.

 وی با بیان اینکه آقای سروری به عنوان نماینده شورای شهر معرفی شد، افزود: درباره محتوای سفر شهردار تهران به تاجیکستان، مطهر محمدخانی رئیس اداره ارتباطات شهرداری به صحن شورا آمد که گزارش ارائه دهد اما به دلیل فشردگی دستور جلسات، ارائه گزارش ممکن نشد.

فروزنده درباره حضور شهردار تهران در شورای شهر گفت: شهرداری تهران برای نخستین بار تا آخرین ساعات بررسی بودجه در شورای شهر حضور داشت و این رویکرد به این معناست که شهرداری مقید و معتقد است که شورا نهاد بالای سر و سیاست گذار است.

وی تاکید کرد: هر عملکردی در شهر مربوط به تصمیمات مشترک شورا و شهرداری است و شهردار تهران نیز به دعوت شورا به صحن شورای شهر خواهد آمد.

مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز درباره اظهارات معاون شهردار تهران گفت: گزارش سفر را شهردار تهران باید ارائه کند.

وی افزود: شهردار تهران هم درباره جهاد مسکن، سفر تاجیکستان و طرح استقبال از نوروز باید به شورای شهر گزارشی را ارائه دهد.

عوارض ورودی اتوبوس با بدهی دولت تهاتر شود 

نرگس سلیمانی عضو شورای اسلامی شهر تهران در تذکری گفت: با توجه به ارسال لایحه بودجه کل کشور به شورای نگهبان باید توجه به ظرفیت موجود در ساختار موجود کشور مورد توجه شهرداری تهران باشد.

وی با بیان اینکه یکی از ظرفیت هایی که مورد تایید شورای نگهبان قرار خواهد گرفت و در بندهای الحاقی بودجه مستتر است، صدور مجوز واردات است، اظهار داشت: از آنجا که اخذ حقوق و عوارض ورودی به عنوان منبع درآمد دولت برای معرفی شده، پیشنهاد می‌شود تعداد ۱۲ هزار و۵۰۰ خودرو حمل و نقل عمومی در قالب تاکسی، به اضافه ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه خودرو حمل و نقل عمومی در قالب دوگانه‌سوز از محل ردیف اعتبارات با پرداخت عوارض و حقوق گمرکی از محل بدهی دولت و شهرداری تهران تهاتر شود.

عضو شورای اسلامی شهر تهران همچنین گفت: بهای تمام شده خودرو ها در قالب تفاهمنامه از طریق سازمان تاکسیرانی مرسوم تهیه و پرداخت شود.

به گفته وی، همچنین یک هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس درون شهری برای جایگزینی اتوبوس های فرسوده به شکل تهاتر حقوق و عوارض گمرکی از محل پرداخت بدهی‌های دولت به شهرداری تهران کارسازی شود.

سلیمانی همچنین پیشنهاد استفاده از این ظرفیت در قالب لایحه منظم و دقیق از سوی شهرداری تهران را خواستار شد و گفت: شهرداری می‌تواند ظرفیت به روزرسانی ناوگان حمل و نقل تاکسی و اتوبوس شهر تهران را در این دوره شورای شهر با همکاری دولت به سرانجام برساند.

به راحتی از شورایاری ها نباید گذشت

همچنین جعفر شربیانی عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران در جریان بررسی طرح دو فوریت نظام نامه محله به اقدام شهرداری مبنی بر استفاده از افراد غیرمرتبط با موضوعات محله به جای استفاده از معتمدان و شورایاری ها تذکر داد.

وی گفت: به عنوان فردی که نزدیک به یک دهه به عنوان عضو شورایاری خدمت کرده ام، اگر در باره این طرح اظهار نظر نکنم، به همکارانم در نهاد شورایاری ها اجحاف کرده ام.

شربیانی ادامه داد: اعتقاد دارم شورای ششم شهر تهران نه تنها باید به موضوع شورایاری ها ورود جدی داشته باشد، بلکه در این زمینه نیزدیر اقدام کرده است.

عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران افزود: گویی برخی از ابتدا می خواهند چنین نامی را در شهر تهران ایجاد کنند این در حالی است که ما دو دهه تجربه فعالیت شورایاری ها را در پایتخت داریم. 

وی یادآور شد: به جای اینکه مشکل قانونی نهاد شورایاری را حل کنیم به دنبال ایجاد یک شبکه جدید در این زمینه در محله های شهر تهران هستیم.

شربیانی افزود: با خبر شدم که در حال حاضر شهرداری تهران برای تشکیل شبکه ارتباطی داخل محله ها به دنبال افراد جدیدی هستند که هیچ اطلاعاتی از موضوع و مسایل محله ها ندارند این در حالی است که می توان از ظرفیت شورایاری محله ها و معتمدان استفاده کرد.

ادامه دارد...

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha