استفاده از دانش فنی ایرانی در پروژه‌های پالایشی برون مرزی

تهران- ایرنا- مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: در تلاشیم تا با استفاده از دانش فنی ایرانی در پروژه‌های پالایشی برون مرزی وارد شویم.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، جلیل سالاری امروز (سه شنبه) در مراسم رونمایی از اسناد تکمیل زنجیره ارزش نفت کوره با استفاده از دانش فنی بومی در شرکت پالایش نفت بندر عباس افزود: نفت خام در کشور سنگین یم شود و درصد نفت خام سبک محدود است و باید نسبت به کاهش تولید نفت کوره حرکت کنیم.
وی ادامه داد: الگوی پالایشگاه بندرعباس هزینه بر نیست و می تواند به مشخصات مورد نظر در تولید کک اسفنجی برسد.
سالاری یکی از مشکلات را اخذ لیسانس و مشکل دیگر را تامین منابع عنوان کرد و گفت: لیسانس از پژوهشگاه صنعت نفت گرفته می شود و در بخش تامین مالی نیز مشوق هایی مانند تنفس خوراک کمک زیادی می کند.
وی ادامه داد: در واگذاری پالایشگاه ها نگاه بنگاه داری اتفاق بیافتد و با فناوری بومی، در حوزه برون مرزی حضور داشته باشیم.

پژوهشگاه صنعت نفت سد محکمی در برابر تحریم‌ها است

همچنین، در این مراسم«جعفر توفیقی»، رییس پژوهشگاه نفت گفت: پژوهشگاه صنعت نفت، در تمام فرآیندهای پالایشگاهی و پتروپالایشگاهی پروژه دارد.  

وی با اشاره به اینکه این پروژه از نظر کمیت و حجم سرمایه گذاری از بزرگترین پروژه ها است، گفت: این واحد کک سازی به تنهایی به بزرگی یک پالایشگاه است و با اعتماد به داخل کشور اجرا خواهد شد.

توفیقی ادامه داد: دانش بنیان شدن صنعت نفت مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است. 

رییس پژوهشگاه صنعت نفت افزود: با پارک نوآوری و فناوری صنعت نفت همکاری داریم.

وی گفت: ۲۳۵ نفر در این پروژه درگیر بودند و ۱۲۰ هزار نفر ساعت وقت گذاشته شده است. همچنین، از ۸ پایلوت نیمه صنعتی در پژوهشگاه صنعت نفت داده برداری شده است. 

توفیقی با اشاره به اینکه شرکت‌های اروپایی نتیجه این آزمایشات را تایید کرده است، گفت: پژوهشگاه صنعت نفت بازوی توانمند دانش بنیان کردن صنعت نفت است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha