نادر محمدی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اعلام این خبر افزود: این تخت ها مربوط به واحدهای اقامتگاهی رسمی استان قزوین شامل هتل، هتل آپارتمان، میهمان پذیر، خانه مسافر و اقامتگاه های بوم گردی است.
وی اظهار داشت: در صورت پر شدن ظرفیت این تخت ها با آموزش و پرورش برای اختصاص مدارس دارای امکانات رفاهی به عنوان واحدهای اقامتی در ایام نوروز ۱۴۰۱ رایزنی شده و در این خصوص اقدام می شود اما اولویت اسکان و پذیرش مسافران با واحدهای اقامتی رسمی مانند هتل ها، میهمان پذیرها و اقامتگاه های بوم گردی است.
این مسوول با بیان اینکه استان قزوین دارای ۱۵ هتل، سه هتل آپارتمان، ۱۵ میهمان پذیر، ۱۱ اقامتگاه بوم گردی و ۹ خانه مسافر است، اظهار داشت: بدون شک این تعداد واحد اقامتی متناسب با ظرفیت ها و جاذبه های گردشگری استان نیست و باید تلاش کنیم با جذب سرمایه گذار تعداد واحدها را افزایش دهیم.
وی اضافه کرد: در سال های اخیر به جز ایام کرونا معمولا ظرفیت اشغال تخت های واحدهای اقامتی استان قزوین بالا بوده و این موضوع ساخت هتل را در قزوین با توجیه اقتصادی همراه کرده است.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قزوین یادآور شد: در ایام نوروز واحدهای اقامتی براساس بخشنامه های ابلاغی حق هیچ گونه افزایش نرخ خدمات خود را ندارند و گردشگران در صورت مشاهده تخطی از این موضوع، مراتب را باید به واحد بازرسی و نظارت میراث فرهنگی یا مراجع ذیصلاح نظارتی تعیین شده اطلاع دهند.
نظر شما