به گزارش ایرنا، رحمدل بامری روز پنجشنبه در نشست شورای اداری چابهار که با حضور حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری دادستان کل کشور در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: سواحل مَکُران خصوصا چابهار، این گنج پنهان دارای انسانهای بسیار وفادار و ظرفیتهای خدادادی زیادی در حوزههای مختلف است و خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در این منطقه بر کسی پوشیده نیست.
وی با بیان اینکه چابهار امروز به چند شهرستان تبدیل شده است گفت: ظرفیتی که در چابهار وجود دارد مرز خشکی و آبی است و که هردوی آنها در این منطقه جمع شده است و دسترسی به آبهای آزاد از مزیتهای این سرزمین است که میطلبد به نحوی شایسته از این ظرفیتها استفاده شود.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان افزود: البته مشکلاتی هم در حوزه چابهار وجود دارد که در راستای رفع آنها تلاشهای زیادی شده است و بعضا رفع برخی از آنها به تصمیمهای ملی نیاز دارد.
وی تاکید کرد: یکی از مشکلات، مشکل بهداشت و درمان در هفت شهرستان است و امیدواریم دانشگاه علوم پزشکی چابهار هرچه زودتر مستقل شود.
بامری گفت: مشکل دیگر آب است، کلنگ احداث انتقال آب دریای عمان و شیرین سازی حوزه استان سیستان و بلوچستان و چابهار زده شد و امیدواریم در بازه زمانی معینی تکمیل و به بهرهبرداری برسد تا بتواند بتواند گرهای از مشکلات مردم باز کند.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: روزانه میزان تولید آب شیرین چابهار ۳۷ هزار متر مکعب آب است درحالی که شهر چابهار به ۶۰ هزار متر مکعب آب شیرین نیاز دارد.
وی گفت: با توجه به حوادث ناگواری که در جادههای جنوب سیستان و بلوچستان رقم میخورد جان تعدادی از مردم عزیزمان را از دست دادهایم و بعضا نخبههای علمی، فرهنگی و دینی منطقه هم در همین جادههای ناایمن جانباختند.
بامری اضافه کرد: حاشیهنشینی یکی دیگر از مشکلات شهرستان چابهار است که از جمعیت ۲۳۰ هزار نفری این شهرستان، ۷۰ هزار نفر حاشیه نشین هستند که اقداماتی در حوزه ساماندهی، اسکان و رفع تصرفات انجام شده اما تا آنچه که باید اجرا شود فاصله داریم.
وی اظهار داشت: در بسیاری از مناطقی که در حریم ساحل تصرف شده بود آزادسازی خوبی انجام شده است که جای قدردانی دارد.