حامد آرامش روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: در سال ۱۴۰۰ متاسفانه هفت نفر در حوادث ناشی از کار در سیستان و بلوچستان فوت کردند که پنج مورد آن در کارگاههای ساختمانی رخ داد.
وی با بیان اینکه این میزان از فوتیها معادل ۶۰ درصد کل حوادث ناشی از کار منجر به فوت سیستان و بلوچستان را شامل می شود، افزود: در سال جدید با تشکیل و تقویت تیمهای بازرسی مشترک از کارگاهها ساختمانی و طرحهای عمرانی سطح استان، به شدت روی رعایت نکات ایمنی نظارت خواهد شد.
سرپرست ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان تاکید کرد: طبق ماده ۹۵ قانون کار، نظارت مستمر بر حوزه ایمنی کار برعهده کارفرمایان است که باید شرایط صیانت از کارگران را به طور دقیق بررسی کنند.
وی گفت: در صورت عدم رفع نقص و ایمن سازی محیط کارگاه ها، بر اساس ماده ۱۰۵ قانون کار، بازرسان کار ما در سراسر استان نسبت به معرفی متخلفان به مراجع قضایی اقدام خواهند کرد.
آرامش تصریح کرد: به موجب ماده ۹۱ قانون کار، کارفرمایان موظفند برای تامین حفاظت و سلامت کارگران در محیط کار، وسایل و امکانات لازم ایمنی را تهیه کرده و در اختیار آنها قرار دهند، کارگران نیز ملزم به استفاده و نگهداری مناسب از تجهیزات محافظتی و بهداشت فردی و رعایت دستورالعملهای مربوطه در محیط کاری خود هستند.
وی یادآور شد: در سال ۱۴۰۰ در مجموع ۲۵ حادثه ناشی از کار در سیستان و بلوچستان رخ داد که از این تعداد، ۱۵ حادثه نیز در کارگاه های ساختمانی بود.
۶۰ درصد حوادث ناشی از کار منجر به فوت در سیستان و بلوچستان در کارگاههای ساختمانی رخ داده است
۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۲۷
کد خبر:
84690151
زاهدان- ایرنا- سرپرست ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه ۶۰ درصد حوادث ناشی از کار منجر به فوت در کارگاههای ساختمانی این استان رخ داده است گفت: سقوط از ارتفاع در کارگاههای ساختمانی عامل عمده حوادث ناشی از کار منجر به فوت بوده است.
نظر شما