دکتر حسین فرشیدی روز شنبه با اعلام این خبر ضمن تاکید بر انتخاب محل اسکان مناسب و دور از محیط های مرطوب و آلوده به پشه توسط میهمانان نوروزی افزود: مسافران در محل های مناسب و ایمن از جمله مهمانپذیرها سکونت داشته باشند تا از گزش احتمالی هرگونه پشه در امان باشند.
وی اضافه کرد: در مهرماه به بعد درگیر پشه آئدس بودیم که ابتدا از بندرلنگه در ادامه بندرعباس و در نهایت مواردی از این پشه در شهر سیریک مشاهده شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اظهارداشت: خوشبختانه موردی از بیماری ناشی از پشه در استان مشاهده نشده است لذا مسافران و شهروندان باید جانب احتیاط را رعایت کنند.
دکتر فرشیدی با اشاره به حجم بالای کار در ایام بیماری کووید ۱۹ و پشه مهاجم ائدس درهرمزگان تصریح کرد: جلوگیری از نیش پشهها، باعث جلوگیری از بیماریهایی چون مالاریا، تب دنگی، چیکونگونیا، ویروس زیکا، تب زرد و بسیاری بیماریهای عفونی دیگر میشود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان:
اقدام های پیشگیرانه در خصوص پشه آئدس در ایام نوروز اندیشیده شود
۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۱۲
کد خبر:
84690739
بندرعباس- ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: امسال همزمان با اپیدمی کووید ۱۹ استان با پشه مهاجم آئدس مواجه بود که این موضوع اقدامهای پیشگیرانه در ایام تعطیلات نوروز برای تامین سلامت مسافران و شهروندان را می طلبد.
اخبار مرتبط
-
نگرانی هرمزگانی ها از مشاهده دوباره پشه خطرناک آئدس
بندرعباس- ایرنا- پشه آئدس که ناقل بیماری های خطرناک و کشنده ای از جمله تب دنگی، زیکا و چیکونگونیا…
-
رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان:
صید پشه زنده آئدس در بندرعباس نگران کننده است
بندرعباس-ایرنا-رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت:ممکن است پشه آئدس در جایی دور از جمعیت…
نظر شما