پرهیز آیت الله رئیسی از دو قطبی‌های کاذب/ نگاه رئیس جمهور به آینده است

تهران- ایرنا- رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی مجلس گفت: آیت‌الله رئیسی از اینکه آینده را به گذشته گره بزنند اجتناب کرده‌اند و این روحیه و رفتار یکی از رمزهای پرهیز از دو قطبی است.

سید شمس‌الدین حسینی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی ایرنا در خصوص پیام نوروزی رییس جمهور و ابلاغ این پیام از مسجد جامع خرمشهر گفت: خرمشهر نماد مقاومت و پیروزی است،  جوانان در مسجد خرمشهر در مقابل محاصره جانانه ایستادگی کردند. 

حل مشکلات کشور در راهبرد رئیس جمهور نیازمند عزم ملی و روحیه جهاد و مقاومت است 

نماینده مردم تنکابن در مجلس ادامه داد: مسجدخرمشهر نماد عزم ملی و روحیه جهاد و شهادت و مقاومت رزمندگان جوان است، این روحیه منجر به این شد که نه تنها خرمشهر آزاد شود و به آغوش کشور برگردد بلکه تعداد قابل توجهی از اسیر  از دشمن گرفته شد. 

وی تاکید کرد: در شرایط امروز نیاز به عزم  و مقاومت ملی مبتنی بر ایمان و فرهنگ جهاد برای غلبه بر مشکلات داریم به همین دلیل رئیس جمهور سخنرانی نوروزی خود را از مسجد جامع خرمشهر انجام داد. 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه دولت تبیین درستی از شرایط بین‌المللی دارد گفت: برخی مسائل در اختیار ما نیست به عنوان مثال درگیری روسیه و اوکراین حتماً دارای تبعات و پیامدهایی برای اقتصاد دنیا، اقتصاد منطقه و اروپا خواهد بود کما اینکه جمهوری اسلامی نیز به عنوان کشور همسایه روسیه از این رویداد تاثیر خواهد پذیرفت.

حسینی با بیان اینکه ملت ایران با جنگ در نقطه‌ای از جهان مخالف هستند، اظهار داشت: این رویدادها در دل خود دربردارنده فرصت ها و تهدیدهایی هستند. 

آیت الله رییسی با نگاه واقع‌بینانه رویدادهای بین المللی را رصد می‌کند 

وی با بیان اینکه آیت الله رییسی با نگاه واقع‌بینانه رویدادهای بین المللی را رصد می‌کند، گفت: دولت به ظرفیت‌های داخلی توجه دارد و مستقل از جهان بین الملل با تکیه بر ظرفیت های داخلی تلاش دارد مشکلات کشور را حل کند. 

رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی تاکید کرد: تجربه۴۰ ساله بعد از انقلاب نشان داده است که ما در محیط بین الملل با تجربیات مختلفی روبرو بوده‌ایم، گاهی کشورهایی مثل افغانستان و عراق دچار بحران و مشکلاتی می‌شدند و امروز کشوری مثل روسیه با بحران مواجه شده است. 

عزم رئیس جمهور برای استفاده از ظرفیت‌های ملی و مردمی برای حل مشکلات کشور 

وی اظهار داشت: هر گاه دولت‌ها به این سمت رفتند که از ظرفیت‌های ملی و مردمی استفاده کنند، موفق شدند، شخص آیت الله رئیسی به این نکته توجه دارند و تلاش دارند از ظرفیت های ملی و مردمی برای حل مشکلات کشور استفاده کنند. 

شمس الدین حسینی با بیان اینکه نگاه رئیس جمهور  به مذاکرات واقع بینانه است، تصریح کرد: همه سیاستمداران داخلی از تجربه دولت قبل عبرت گرفتند، که نباید همه ظرفیت ها و فرصت های کشور را به کشورهای غربی گره بزنند. 

وی در خصوص اظهارات رئیس جمهور در پیام نوروزی مبنی بر دور شدن از فضای دو قطبی اظهار داشت: آیت الله رئیسی  سعی کردند به آینده توجه داشته باشند و اجتناب کردند از این که دائماً گذشته را مسبب وضع حال بدانند و آینده را به گذشته گره بزنند. این امر سبب شد ایشان کمتر دولت و دولت‌های قبلی را در مقابل خود قرار دهند، این روحیه و رفتار یکی از رمزهای پرهیز از دو قطبی است. 

وی ادامه داد: با تغییر دولت دهم و روی کار آمدن دولت یازدهم، روحانی بارها اعلام کرد که ویرانه تحویل گرفتیم و یا خزانه خالی تحویل گرفتیم.هیچکدام از این ادعاها صحت نداشت طرح این ادعاها موجب شد که بخش قابل توجهی از بدنه مدیریتی کشور دلسرد و ناراحت شوند. 

رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی تصریح کرد: بنده به عنوان کسی که آمار دخل و خرج خزانه‌داری را از ایام مسئولیت خود داشته و امروز نیز به واسطه حضور در کمیسیون برنامه و بودجه، این آمار را در اختیار دارم، اعلام کنم که آقای رئیسی نه تنها خزانه خالی بلکه خزانه بدهکار و مقروض را تحویل گرفت. تورم بالا و نقدینگی وحشتناک را تحویل گرفت، اما آیت الله رئیسی کمتر شِکوه کرد، این رفتار بسیار خوب است و امیدوارم ادامه پیدا کند. 

وی ادامه داد: یکی از مشکلات در کشور ما برخورد جناحی با مدیران است عده ای معتقدند که وقتی دولتی تغییر می‌کند باید مدیران در سطوح مختلف تغییر کند در حالی که وزرای تخصصی و حتی معاونان وزرای تخصصی می توانند در جایگاه خود بمانند، پرهیز از تغییرات شتابزده در این سطوح بسیار مهم است در حوزه سفرا نیز اینگونه است، سفرا نیز سفیر جمهوری اسلامی ایران هستند و نباید اینگونه باشد که با تغییر دولت‌ها تغییر کنند. 

شمس الدین حسینی تغییر و تحول امری ضروری است، اظهار داشت: اینکه خطی بکشیم و بگوییم این افراد در دولت نهم و دهم بودند نباید باشند، این افراد در دولت یازدهم و دوازدهم بودن نباید باشند، اشتباه است. 

عزم رئیس جمهور بر تعامل با گروه‌ها و سلایق مختلف سیاسی برای حل مشکلات کشور 

نماینده مردم تنکابن در مجلس تصریح کرد: بهترین نمونه وحدت در جامعه رفتارهای مقام معظم رهبری است، در مجمع تشخیص مصلحت نظام افراد از سلایق گوناگون حضور دارند برخی از این افراد حتی از رهبر انقلاب انتقاد کردند اما ایشان معتقد هستند که باید در جامعه چند صدایی و اختلاف سلیقه وجود داشته باشد لذا با در نظر گرفتن منافع ملی و اصول مذهبی به این تنوع سلایق احترام می‌گذارند و در مجمع تشخیص افراد از سلایق سیاسی مختلف حضور دارند.

شمس الدین حسینی تاکید کرد شخص آیت الله رئیسی دارای روحیه و ظرفیت تعامل با سلایق مختلف است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha