۳ فروردین ۱۴۰۱، ۱۴:۱۰
کد خبرنگار: 1459
کد خبر: 84693814
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

توصیه‌های پیشگیری از مسمومیت غذایی برای مسافران نوروزی

رشت _ ایرنا_ متخصصان بیماری های عفونی در گیلان از مسافران می خواهند که به توصیه های پیشگیری از مسمومیت غذایی توجه کرده و سفر خوشی به دور از بیماری داشته باشند.

به گزارش ایرنا، گاهی ممکن است که غذاهای معمولی توسط باکتری ها (میکروب ها) آلوده شوند، این میکروب ها با چشم غیرمسلح دیده نمی شوند و تحت شرایط ویژه می توانند موجب مسمومیت غذایی شوند. 

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی و متخصص بیماری های عفونی گیلان در این باره اظهار داشت: اسهال معمولا نخستین نشانه مسمومیت غذایی است. اسهال مسافران یکی از بیماری هایی است که در طول سفر موجب اختلال در استفاده مناسب  از سفرها می شود اما با توجه به توصیه ها می توان از بروز آن جلوگیری کرد.

دکتر توفیق یعقوبی عصر روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه بیماری اسهال با علایم تب، درد شکم، تهوع و استفراغ همراه است، خاطر نشان کرد: علت آن نیز استفاده از آب، غذای های آلوده، سرد و گوشت نیم پز است.

وی طول علایم مسمومیت غذایی را ٢ تا سه روز عنوان کرد که در اکثر افراد خود به خود محدود شونده است و افزود: درمان آن نیز جایگزینی آب ،محلول ors، مایعات گرم و فراوان است.

متخصص بیماری های عفونی گیلان اظهار داشت: در افراد دارای سن بالا و داری بیماری زمینه ای و کودکان باید توجه بیشتر شود و علاوه بر جایگزینی آب استفاده از آنتی بیوتیک هم توصیه می شود.

استادیار دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان افزود: برای پیشگیری از اسهال استفاده از آب سرد جوشیده شده، آب معدنی، عدم استفاده از غذاهای سرد و خیابانی و گوشت خام و نیم پز و شست و شوی مناسب میوه و سبزیجات توصیه می شود.

لوپرامید، دیفنوکسیلات، دی سیکلومین، هیوسبن و بیسموت ساب سیتراک از جمله داروهای ضد اسهال است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha