علی دیانتی روز دوشنبه در حاشیه اجرای یک مورد دستور قضایی قلع و قمع تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی این شهرستان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: همچنین در تعطیلات نوروز امسال ۱۴ مورد تغییر کاربری و یا ساخت و ساز غیرمجاز شناسایی شد که یک مورد قلع و قمع اجرا و یک مورد هم فردا اجرا میشود.
وی در ادامه با اشاره به اجرای یک مورد دستور قضایی قلع و قمع تغییر کاربری غیرمجاز، اضافه کرد: این حکم در اراضی کشاورزی کوی «بشیرکندی» و در راستای اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغات با حضور نمایندگان دادستانی، انتظامی و اداره امور اراضی مدیریت جهاد کشاورزی و با همکاری شهرداری میاندوآب اجرا شد.
مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب، با بیان اینکه حیات نسل کنونی و آیندگان مستلزم حفظ امنیت غذایی است، گفت: تامین این امنیت در گرو صیانت از اراضی کشاورزی و منابع طبیعی است.
دیانتی افزود: اگر باغهای کشاورزی به تفرجگاه تبدیل شود روز به روز شاهد کاهش مساحت زمینها و باغها بوده و با رشد روزافزون جمعیت، تامین نیازهای غذایی جامعه با مشکل روبرو خواهد شد، بنابراین باید تمام توان خود را در صیانت و حفاظت از اراضی کشاورزی بکار گیریم و امانتدار خوبی برای نسل آینده باشیم.
وی از همه کشاورزان و بهره برداران بخش کشاورزی خواست که از هرگونه تغییر کاربری در اراضی زراعی و باغات از جمله احداث بنا، دیوارکشی، فنس کشی، تفکیک و قطعه بندی، بدون اخذ مجوز از جهاد کشاورزی خودداری کنند.
مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب افزود: عدم اجرای قوانین و مقررات قضایی حفظ کاربری اراضی، تخریب ابنیههای غیرمجاز و برخورد با متخلفان، موجب ضرر و زیان مالی و ایجاد نارضایتی در بین بهره برداران می شود.
دشت حاصلخیز میاندوآب دارای ۹۰ هزار هکتار اراضی قابل کشت، شامل ۶۰ هزار هکتار اراضی آبی و ۳۰ هزار هکتار اراضی دیم با تنوع کشت ۵۰ نوع محصول زراعی و باغی است.
میاندوآب با بیش از ۲۸۵ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجانغربی واقع شده است.
نظر شما